سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0237
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 128
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد روش تحلیل دینامیکی غیر خطی افزایشی (IDA) در ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه ها
چکیده مقاله:
برای ارزیابی و تعیین میزان عملکرد لرزه ای سازه تحت بارهای لرزه ای روش تحلیل دینامیکی افزایشی (IDA) در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. روش جدیدی است که می تواند رابطه بین ظرفیت و نیاز لرزه ای را به خوبی نشان دهد. نتایج این تحلیل به صورت منحنی IDA معرفی می گردد. این منحنی از دو محور IM که نشانگر مقیاس شدت لرزه ای و EDP که نشانگر پاسخ لرزه ای سازه بر پایه پارامترهای نیاز مهندسی است، تشکیل شده است. تحلیل IDA شامل انجام تحلیل های دینامیکی غیر غطی افزایشی است که تحت اثر گروهی از رکوردهای زمین لرزه که تا مقدار IM مشخصی مقیاس گردیده اند، انجام می گردد. مقادیر IM به گونه ای انتخاب می شود تا بتواند رفتار سازه را از مرحله الاستیک تا فروریزش را نشان دهد. در این مقاله نیز ابتدا به بررسی روش IDA و منحنی IDA و کاربردها و معایب آنها پرداخته شد. و در نهایت مشخص گردید که با افزایش IM یا شدت زلزله، سازه گاهی اوقات افزایش DM و گاهی کاهش آن را تجربه می کند. این موضوع می تواند یک فاکتور مثبت برای افزایش مقاومت سازه و جلوگیری از خسارت وارده باشد. این رفتار، عمل کرد سازه را به یک تابع غیر یکنواخت از IM تبدیل می کند
کلیدواژه ها:
منحني IDA، تحليل ديناميكي غير خطي افزايشي، الاستيك، عملكرد لرزه اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846123/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع منش، جمال و معتقد، ساسان،1397،کاربرد روش تحلیل دینامیکی غیر خطی افزایشی (IDA) در ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه ها،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/846123
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زارع منش، جمال؛ ساسان معتقد)
برای بار دوم به بعد: (1397، زارع منش؛ معتقد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر پیکربندی و افزایش سختی مهاربندها بر عملکرد میراگر لزج در قاب های فولادی
- بررسی عملکرد لرزه ای قاب های خمشی بتنی مجهز به میراگر ویسکوز در خرابی پیش رونده تحت آنالیز دینامیکی غیر خطی افزاینده
- بررسی عملکرد لرزهای سازه های به سازی شده با جداساز پایه (لاستیکی– هسته سربی) با تحلیل های خطی(استاتیکی و طیفی) و غیرخطی تاریخچه زمانی غیرخطی
- تحلیل قابلیت اعتمادقابهای فولادی براساس روشهای پیشرفته ی مونت کارلو
- عیب یابی سازه ها با در نظر گرفتن قابلیت اطمینان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.