سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0211
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 178
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و بررسی عوامل موثر بر استقرار نظام مدیریت دانش در پروژه های عمران شهری اصفهان
چکیده مقاله:
مدیریت دانش در سازمان های پروژه محور یکی از یک فعالیت های کلیدی در عملکرد اثربخش و موفقیت آمیز پروژه است که باعث به کارگیری تجارب پروژه های قبل و همچنین جلوگیری از تکرار خطاها و دوباره کاری ها، با توجه به شناخت به دست آمده از اعضای تیم پروژه، می شود. هدف این پژوهش بررسی عوامل موثر در استقرار مدیریت دانش در پروژه های عمران شهری اصفهان، بوده است. نوع پژوهش توصیفی- پیمایشی است و برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. جامعه آماری تمامی پیمانکاران، کارفرمایان و ناظرین پروژه های عمران شهری اصفهان می باشد که پس از محاسبه حجم نمونه با روش کوکران، پرسشنامه بین 170 نفر توزیع و جمع آوری شده است. داده های جمع آوری شده با استفاده نرم افزار اس پی اس اس و با انجام آزمون تی یکطرفه و فریدمن، تحلیل شده است. نتایج نشان داده که عوامل قانونی، مدیریتی و عوامل مربوط به زیرساخت و تشکیلات در شرکت های همکار برای استقرار مدیریت دانش در پروژه های عمرانی شهر اصفهان موثر نیستند. عوامل مربوط به زیرساخت و تشکیلات در شهرداری، نیروی انسانی و عوامل فرهنگی به ترتیب دارای بیشترین تاثیر دراستقرار نظام مدیریت دانش در پروژه های عمرانی شهر اصفهان، تشخیص داده شده اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_0211 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/846097/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن پور، بهروز و خوش فطرت، علی،1397،مطالعه و بررسی عوامل موثر بر استقرار نظام مدیریت دانش در پروژه های عمران شهری اصفهان،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/846097
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حسن پور، بهروز؛ علی خوش فطرت)
برای بار دوم به بعد: (1397، حسن پور؛ خوش فطرت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر تغییر اقلیم بر شاخص های اقتصادی و اجتماعی آبخیزنشینان شهر سنندج
- انقلاب سبز دوم و آینده مصرف کودها
- توانمندسازی زنان روستایی برای مشاغل خانگی
- بررسی موانع توسعه روستایی از دیدگاه کشاورزان مطالعه موردی (دهستان آباده طشک، شهرستان نی ریز)
- اثر نیتروژن بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان Ocimum basilicum L در شرایط متفاوت شوری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.