بررسی آزمایشگاهی تاثیر لایه های فایبر گلاس و نانو لوله های کربنی بر استحکام متلاشی شدن سنگ های ساب فیبری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: همایش بین المللی سالانه افق های نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: MHCONF03_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 619
نویسندگان
استادیار، مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد،
کارشناس ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد،
چکیده
سنگ های ساب فیبری از یک ماتریس شامل رزین و ذرات ساینده و همچنین لایه های فایبر گلاس به عنوان تقویت کننده ساخته می شوند. در این تحقیق استحکام متلاشی شدن سنگ ساب به روش آزمایشگاهی مطابق با استاندارد ژاپن مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا نمونه ای از سنگ ساب بدون لایه فایبر گلاس ساخته شده و استحکام آن بررسی شده است. سپس نمونه هایی از سنگ ساب با تعداد لایه های متفاوت شامل نمونه تک لایه ، دو لایه و سه لایه ساخته شده است. در ساخت نمونه ها از دو نوع لایه فایبر گلاس شامل لایه با الیاف تک جهته و لایه با الیاف دو جهته عمود بر هم استفاده شده است و لایه ها با نوع چیدمان های متفاوت با زاویه های صفر، سی، چهل و پنج، شصت و نود درجه نسبت به هم قرار گرفته اند. بر روی نمونه ها، آزمایش متلاشی شدن، تحت نیروی گریز از مرکز انجام پذیرفته و تاثیر تعداد و نوع لایه ها بر استحکام سنگ ها مورد مطالعه قرار گرفت است. نتایج نشان می دهد که نمونه سه لایه با الیاف دو جهته با چیدمان لایه ها با زاویه چهل و پنج درجه، بیشترین استحکام را در مقابل متلاشی شدن دارد. به علاوه اثر افزودن یک درصد وزنی نانو لوله کربنی بر استحکام متلاشی شدن سنگ نیز بررسی گردیده است.کلیدواژه ها
سنگ ساب فیبری، لایه های فایبر گلاس، استحکام متلاشی شدن، نانو لوله کربنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.