سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM07_372
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 107
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تغییرات ماهانه آورد کمی و کیفی آب رودخانه میناب در استان هرمزگان
چکیده مقاله:
امروزه سنجش متغیرهای کیفی آب برای مدیریت جامع منابع آب بسیار لازم و ضروری است. علیرغم ضرورت در نظر گرفتن این متغیرها در برنامه ریزی ها کمتر مورد توجه قرار گرفته شده است. در این مقاله بهبررسی خصوصیات کیفی همچون کل املاح محلول، هدایت الکتریکی، درصد سدیم جذبی، اسیدیته، بی کربنات، کلر، سولفات، کلسیم، منیزیم، سدیم اندازه گیری شده و همچنین برآورد حجم سیلاب با استفاده از دبی درایستگاه برنطین رودخانه میناب از استان هرمزگان در دوره زمانی 33 ساله پرداخته شده است. با توجه به نتایج به دست آمده در فصل زمستان بیشترین حجم سیلاب با مقدار عددی متوسط 211782724/03 متر مکعب بوده در حالی که متغیرهای کیفی به جز میزان اسیدیته آب بقیه دارای روند کاهشی هستند. همچنین بیشترین و کم ترین مقادیر آنها به ترتیب سدیم و کلسیم با مقدار عددی به ترتیب 5694/98 و 1528/78 تن در سال بوده که با توجه به تشکیلات زمین شناسی منطقه سازگار بوده و باید مورد توجه سیاست گزاران، مدیران، مهندسین و بهره برداران منابع طبیعی به منظور مدیریت صحیح و توسعه پایدار در استان هرمزگان باشد.
کلیدواژه ها:
توسعه پايدار، رودخانه ميناب، متغيرهاي كيفي آب، مديريت جامع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845743/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:معتمدنیا، محبوبه و کریمی زارچی، کمال و ابراهیمی خوسفی، زهره،1397،تغییرات ماهانه آورد کمی و کیفی آب رودخانه میناب در استان هرمزگان،هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/845743
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، معتمدنیا، محبوبه؛ کمال کریمی زارچی و زهره ابراهیمی خوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1397، معتمدنیا؛ کریمی زارچی و ابراهیمی خوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازیافت پسماندهای ویژه صنایع پتروشیمی در صنعت سیمان
- بررسی راه های استخراج نفت شیل و میزان پیشرفت در فناوری شکست هیدرولیکی
- تحلیل و بررسی حوض های ته نشینی تاسیسات تصفیه فاضلاب
- State Regulatory Policies for Shale Oil and Gas
- بررسی روش های استخراج نفت شیل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.