سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM07_347
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 220
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه روش های مختلف میان یابی جهت بررسی تغییرات مکانی و زمانی شوری آب زیرزمینی مطالعه موردی : دشت فریدن استان اصفهان
چکیده مقاله:
اهمیت مطالعات منابع آب از نظر کیفی و تامین سلامت سبب شده تا به بررسی تغییرات مکانی و زمانی شوری آب زیرزمینی ( EC و SAR ) دشت فریدن در دوره ی آماری ده ساله ( 1392-1382 ) به کمک بهترین روش تخمین گر زمین آماری پرداخته شود. بنابراین ابتدا اقدام به جمع آوری و کنترل آمار و بانک اطلاعاتی، انتخاب پایه زمانی مشترک و آزمون نرمالیته کولموگروف اسمیرنوف شد. سپس از روش لگاریتم گیری نسبت به نرمال کردن آن استفاده، آنالیز واریوگرافی انجام و واریوگرام مدل کروی در ابتدا و انتهای دوره برای SAR و در ابتدای دوره برای EC و مدل گوسی در انتهای دوره برای EC بهترین مدل برازش به ساختار فضاییداده ها شناخته و عامل های آن تعیین شد. جهت میان یابی مکانی، روش های کریجینگ و IDW با توان های 1 تا 5 با تکنیک اعتبارسنجی حذفی توسط معیارهای MAE ، MBE ، RMSE و Nash به کمک نرم افزار GS+مقایسه و روش کریجینگ در ابتدای دوره و IDW–1 در انتهای دوره بهترین روش میان یابی شناخته شد. پس از تهیه نقشه های پهنه بندی مکانی در ابتدا و انتهای دوره با نرم افزار GIS ، نقشه های هم تغییر جهت بررسی تغییرات زمانی ترسیم شدند. نتایج نشان داد که بیشترین مقادیر EC در نواحی جنوب و افزایش آن در قسمت های غربی به سمت مرکز و برای SAR در مناطق جنوبی و مرکزی متمایل به شرق و افزایش آن در نواحی جنوبی، جنوب شرقی، شرق، مرکز و شمال غربی دشت فریدن است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WRM07_347 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845718/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یزدانی، افشین و نجف زاده، محمد و محمدی، صدیقه و غضنفری مقدم، محمد صادق،1397،مقایسه روش های مختلف میان یابی جهت بررسی تغییرات مکانی و زمانی شوری آب زیرزمینی مطالعه موردی : دشت فریدن استان اصفهان،هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران،یزد،https://civilica.com/doc/845718
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، یزدانی، افشین؛ محمد نجف زاده و صدیقه محمدی و محمد صادق غضنفری مقدم)
برای بار دوم به بعد: (1397، یزدانی؛ نجف زاده و محمدی و غضنفری مقدم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه آب معادل برف و مختصات جرافیایی با رهیافت رگرسیون چند متغیره و شبکه های عصبی مصنوعی
- خروج از بحران کم آبی و تامین آب شرب دهستان خانه شور شهرستان ثلاث باباجانی با استفاده از پتانسیل طرح گرمسیری
- Non-carcinogenic health risk assessment induced by paraquat in some streams, wells and drinking water in Guilan province, the Northern Iran
- Carrying Capacity; from weak sustainability to strong sustainability
- استفاده بهینه از روان آب شهری و پساب آب شیرین کن شهر زاهدان به منظور ارتقا منظر شهری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.