سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM07_057
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 140
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عددی جریان آب زیرزمینی دشت کرمانشاه با مدل MODFLOW به منظور واسنجی ضرایب هیدرودینامیکی آبخوان
چکیده مقاله:
با توجه به افت سطح آب زیرزمینی دشت کرمانشاه و اهمیت وضعیت کمی و کیفی آبخوان دشت برای مصرف کنندگان، مطالعه و شبیه سازی وضعیت جریان، ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق، مدل کمی آبخوان با کد نرم افزاری MODFLOW تهیه و در شرایط جریان ماندگار (مهرماه 1391 ) و غیرماندگار ( از آبان ماه 1391 تا مرداد ماه 1392 ) اجرا شد. برای هر دو حالت جریان، به روش آزمون و خطا و انجام آنالیزهای آماری، مدل واسنجی شد و مقادیر کالیبره شده ی ضرایب هیدرودینامیکی آبخوان به دست آمد. در جریان ماندگار از طریق کالیبراسیون ضرایب هدایت هیدرولیکی (23m/day-1) و توانایی بستر رودخانه و مرزهای عمومی دشت در عبور جریان، مدل کمی واسنجی شد. ضریب همبستگی در این حالت برابر 0/91 شد که نشان دهنده ی دقت بالای مدل کمی بود. با روش مشابه در حالت غیرماندگار با کالیبراسیون ضرایب ذخیره ی ویژه ( 0/0025l/m-0/00018) و آبدهی ویژه (0/25-0/02)، مدل جریان واسنجی و در شهریورماه 1392 صحت سنجی شد. آنالیزهای آماری در ماه های مختلف بازه ی زمانی شبیه سازی و همچنین در محل پیزومترهای دشت انجام شد. بیشترین ضریب همبستگی در محل پیزومتر پیرمزد برابر 0/95 و کمترین مقدار در محل پیزومتر میمونباز برابر 0/57 برآورد شد.
کلیدواژه ها:
آب زيرزميني، دشت كرمانشاه، ضرايب هيدروديناميكي، MODFLOW
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845428/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قبادیان، رسول و بهرامی، زینب،1397،بررسی عددی جریان آب زیرزمینی دشت کرمانشاه با مدل MODFLOW به منظور واسنجی ضرایب هیدرودینامیکی آبخوان،هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/845428
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قبادیان، رسول؛ زینب بهرامی)
برای بار دوم به بعد: (1397، قبادیان؛ بهرامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- تصحیح ضرایب هیدرودینامیکی k و S دشت میداود- دالون با استفاده از نرم افزار PMWIN5.5
- تغذیه مصنوعی سفره های آب زیر زمینی با استفاده از سدهای ذخیره ای شنی
- تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی
- ارزیابی امکان کاهش اثرات خشکسالی با طرحهای پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- برآورد میزان رسوب وارد بر تالاب بندر انزلی و مقایسه و تخمین آن توسط شبكه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیك
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.