سنتز کبالت نانوذره بااستفاده از تکنیک اشعه گاما

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: دومین همایش ملی نانو مواد ونانوتکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: NAYRC02_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1811
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه آقازاده

پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاه شهید بهشتی کارشناسی ارشد شیم

مریم آقازاده

گروه فیزیک دانشکده علوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، کارشناسی ارشد ف

چکیده

رادیولیز به کمک گاما روش مناسبی برای سنتز نانوذرات فلزی با خاصیت مغناطیسی است در روش رادیولیز سایز ذرات بستگی به شدت و زمان تابش اشعه گاما دارد با استفاده از روش رادیولیز به کمک اشعه گاما و مواد شیمیایی مانند نیترات کبالت و پروپانل به عنوان جاذب و حلال آنیلین به عنوان تثبیت کننده با نسبت مولارهای متفاوت در محلول ابی و دمای محیط و دز مشخص تابش اشعه گاما سنتز نانوذره کبالت با سایز مشخص و معین انجام گرفت نانوذرات کبالت سنتز شده به وسیله تکنیکهای مختلف مورد آنالیز قرار گرفت : اسپکتروسکوپی مرئی - ماورا بنفش کاربرد مناسب پروپانل به عنوان جاذب نسبت به الکلهای دیگر و تشکیل ذرات کبالت فلزی در محلول را تایید کرد اسپکتروسکوپی اشعه ایکس تطابق تشکیل فاز منفرد نانوذره کبالت با حالات استاندارد و سایز ذرات سنتز شده توسط میکروسکوپ الکترونی 30 نانومتر تعیین شد اندازه گیری منحنی پسماند کبالت نانوذره خاصیت مغناطیسی این ذرات را نشان داد.

کلیدواژه ها

نانوذرات کبالت، رادیولیز، تکنیک اشعه گاما

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.