رویکردهای نوین در نگهداری و تعمیرات ساختمان ها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات
- کد COI اختصاصی: NCM12_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2090
نویسندگان
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
اداره نت و بهینه سازی معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه
دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چکیده
امروزه به جهت سریع تر شدن تغییرات در صنایع مختلف نیاز به استفاده از ابزارهای نوین جهت همگام شدن با تغییرات بیش از پیش احساس می شود حوزه نگهداری و تعمیرات نیز از این تغییرات منتفع گشته و تیم های نگهداری و تعمیرات ابزارها و رویکردهای متفاوت از گذشته را بایستی در برنامه ریزی خود لحاظ نمایند که در این مقاله به چنین رویکردهایی در نگهداری و تعمیرات صنایع ساختمانی و امتیازاتی که چنین رویکردهایی در اختیار ما قرار می دهند می پردازیم. به جهت حساسیت ها و تاثیرات مالی و زمانی که نگهداری و تعمیرات در سازمان ها دارد موضوع مدیریت نگهداری و تعمیرات بایستی به عنوان یکی از مهم ترین حوزه های مدیریتی در سازمان ها شناخته شود. بهره گیری از سیستم های نوین مدیریت نگهداری و تعمیرات به ما اجازه خواهد داد علاوه بر شناسایی عوامل مخرب و دلیل بروز آن ها نحوه بهبود شرایط آنها را نیز مورد توجه قرار دهیم که این راهکارها در نهایت منجر به برنامه ریزی دقیق تر زمانی هزینه ای کیفی و مدیریت صحیح تر منابع می شود در ادامه مقاله خواهیم دید مهم ترین نگرش هایی که مدیران بایستی مبنای کار خود قرار دهند نگرش های داده محور براساس جمع آوری لحظه ای داده و انجام تحلیل هایی روی آن خواهد بود. همچنین قواعدی را که برخی کشورها در این زمینه وضع کرده اند را مورد بررسی قرای می دهیم.کلیدواژه ها
نگهداری و تعمیرات ساختمان، پایش سلامت ساختمان، یکپارچه سازی، بازرسی های دوره ایمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.