کاربرد کامپوزیت ها در بازسازی بناهای تاریخی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوریهای نوین در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: CHKI01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3099
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین نعمتی موردراز

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ، کارشناس ارشد مرمت بنا و بافت های

آزاده کریمی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ، کارشناس ارشد مرمت بنا و بافت های

چکیده

ما معماران و مرمت گرانِ ثروت های فرهنگی-تاریخی از دیرباز تا به امروز با مواد مرکب آشنایی داشته ایم و همیشه بر آن بوده ایم که با دستیابی به شناختی درست از این مواد و مصالح ساختمانی از آنها به خوبی در فراورده های معماری امروزی و دیروزی مان بهره بگیریم، چنانکه پدران ما موادی را که نمی شناختند کمتر در معماری شان بکار می بردند. پس چه بهتر این مواد توسط معماران و مرمتگران نیز مورد بررسی قرار گیرند تا آنکه به صورت ناشناخته و همه گیر آن هم به بدترین شکل ممکن شاهد هجومشان به عرصه یاد شده نشویم. مواد مرکب یا همان مواد کامپوزیت مواد نویی هستند که امروزه در جاهای گوناگون به خصوص ساختمان سازی خود را نشان می دهند. دراین نوشته سعی مان بر آن است که استفاده از این مواد را در بازسازی بناهای تاریخی مورد بررسی قرار دهیم.

کلیدواژه ها

بناهای تاریخی، مرمت، بازسازی ساختمانی، تکنولوژی مرمت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.