بررسی فرصت ها چالش های موجود در کاربرد مدیریت سیستم های هوشمند در پروژه های انبوه سازی (مطالعه موردی شهر شیراز)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنگره بین المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی های نوین در صنعت ساختمان
  • کد COI اختصاصی: ICBI01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 640
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیومرث آسایی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، ایران

سامان سعادت فر

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، ایران

عبدالمحمد طاهری

استادیار، مهندسی عمران، مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، ایران

علیرضا والی پور

استادیار، مهندسی عمران، مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی فرصت ها چالش های موجود در کاربرد مدیریت سیستم های هوشمند در پروژه های انبوه سازی شهر شیراز انجام گرفته است. این تحقیق ازنظر هدف کاربردی ازلحاظ نحوه گردآوری داده ها، جزء تحقیقات توصیفی- تحلیلی محسوب می گردد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مدیران شرکت های انبوه سازی شهر شیراز به تعداد 50 شرکت بود برای تحقیق حاضر با توجه به ویژگیهای جامعه آماری شیوه نمونه گیری هدفمندو دردسترس برگزیده شد. باتوجه به حجم جامعه، حجم نمونه به کمک جدول مورگان 110 نفر محاسبه سپس ابزار مورد مطالعه بین مدیران ارشد (سرپرستان کارگاه ها مدیران پروژه شرکت توزیع گردید. برای اندازه گیری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. روایی صوری محتوایی این پرسشنامه به تایید اساتید رسیده اثبات درونی این پرسشنامه ها در تحقیق حاضر با محاسبه ضریب آلفای کرانباخ در همه مولفه ها بالای 0/70 به دست آمد. برای آزمون سوالات پژوهش ازآزمون تک نمونه ای آزمون رتبه بندی فریدمن با استفاده از نرم افزار SPSS بهره برده شد نتایج تحقیق بیانگر آن بود که فرصت های تجهیزات امکانات فرهنگ سازی آموزش بهره برداری همچنین چالش های موجود در کاربرد مدیریت سیستم های هوشمند در پروژه های انبوه سازی از دیدگاه پاسخ دهندگان دارای اهمیت بالایی در روند هوشمندسازی پروژه های انبوه سازی شهر شیراز قرار دارند.

کلیدواژه ها

فرصت ها چالش ها، کاربرد مدیریت سیستم های هوشمند پروژه های انبوه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.