تنوع محیطی در فضای اداری از منظر نظام اجتماعی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین کنگره بین المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی های نوین در صنعت ساختمان
- کد COI اختصاصی: ICBI01_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 705
نویسندگان
دانشیار دانشکده معماری شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز
دانشیار دانشکده معماری شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز
دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز
چکیده
با عنایت بر یکی از مشکلات ساختار کاری جامعه فعلی که کارآیی پایین محیط های اداری می باشد در این تحقیق سعی شده است به نقشی که حوزه معماری در بهبود این معضل می تواند ایفا کند ،پرداخته تاثیر تنوع پذیری محیطی بر بهبود کارایی کارمندان بررسی شود. فرض تحقیق مطلوبیت تنوع پذیری -به عنوان یکی از گونه های انعطاف پذیری -برای رضایت شغلی بهبود عملکرد کارمندان ارایه راهکارهایی در این راستا می باشد، که بر اساس نتایج حاصل شده از بررسی های کتابخانه ای نمونه های موردی در قالب روش توصیفی-تحلیلی بدست آمده است. طراحی محیط های تاثیرپذیری که انتقال از حالت انفرادی به حالت با هم بودن بالعکس را امکان پذیر کنند، در بهبود نظام اجتماعی لازم در کاربری اداری مطلوب است؛ محیط هایی که با تمایلات متغیر افراد به تماس یا عدم تماس با دیگران سازگار باشد. در این راستا تنوع در ماهیت شکل فضاها می تواند علاوه بر تقلیل ایستایی رکود محیطی، نیازهای روان شناختی اجتماعی کارکنان را بر آورده سازد به افزایش رضایتمندی بهره وری منجر شود.کلیدواژه ها
تنوع، فضای اداری، نظام اجتماعی، محیطمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.