تصمیم گیری در مورد توقف یک پروژه با نتایج ناموفق عملکردی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
  • کد COI اختصاصی: IPMC14_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 571
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا مردانه

دانشجوی کارشناسی ارشد بهینه سازی سیستمها دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف تهران دانش آموخته رشته مهندسی صنایع دانشکده مهندسی صنایع سیستمهای مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

مریم اشرفی

استادیار دانشکده مهندسی صنایع سیستمهای مدیریت دانشگاه امیرکبیر تهران

چکیده

هدف از کنترل پروژه، نظارت بر پیشرفت پروژه در طول اجرای پروژه برای شناسایی مشکلات بالقوه اتخاذ اقدامات اصلاحی در صورت لزوم است. حدود کنترل ابزاری برای ارزیابی این مساله هستند که آیا پیشرفت پروژه قابلقبول است یا خیر از یک سو ادامه دادن پروژهای که نهایتا به اهداف تعریف شده آن دست نخواهد یافت، هزینه خساراتی را متوجه سازمان میکند از سوی دیگر، تصمیمگیری برای توقف پروژهای که تا کنون برای آن هزینه شده است به سادگی امکان پذیر نیست. حدود کنترلی سیگنالهای هشداردهنده ای هستند که در واقع نشانهای از لزوم طراحی اجرای اقدام اصلاحی برای مدیر پروژه محسوب میشوند. در این پژوهش، دو نوع حدود کنترل که در گذشته برای کنترل پروژه ها معرفی شدهاست، با هم ترکیب شدهاند. سپس با توجه به سیگنالهایی که تولید میکنند، مدلی برای تصمیم گیری درباره ادامه یا توقف پروژه ارایه شده است. یکی از این حدود کنترل بر هزینه اتمام پروژه دیگری بر زمان اتمام پروژه تمرکز دارد. در واقع مدل تصمیم گیری ارایه شده بر مبنای رویکرد مدیریت ارزش کسب شده با ترکیب سیگنالها نتایج این دو حدود کنترل، بر اساس هزینه اتمام پروژه زمان اتمام پروژه چارچوبی برای تصمیم گیری در مورد ادامه یا توقف پروژه در اختیار مدیر پروژه تصمیم گیران ارشد قرار میدهد..

کلیدواژه ها

مدیریت ارزش کسب شده، توقف پروژه، هزینه، زمان، خط مبنا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.