مدیریت زمان پروژه از طریق مدل پویایی سیستم
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC14_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 653
نویسندگان
چکیده
کاهش زمان پایان پروژه یکی از مهمترین اهدافی است که هر یک شرکتهای پروژه محور آن را دنبال میکنندتمام. فعالیتهای شرکتها برای به دست آوردن درآمد بیشتر، کاهش هزینه ها رسیدن به اهداف کلانی میباشد که در سند چشم انداز شرکت تعریف شده است در این راستا از روش-های مدیریتی، برنامهریزی نیز نرمافزارهای مختلفی استفاده میکنند. طولانی شدن زمان انجام پروژه یا در حقیقت تاخیر در پایان پروژه موضوعی است که مدیران نفرات اجرایی هر پروژه برای جلوگیری از به وجود آمدن آن تلاش میکنند. این تحقیق یکی از سرویسهای نگهداری تعمیرات لکوموتیوهای ایران سفیر را که در شرکت تعمیرات توسعه بهرهبرداری ریلی مپنا انجام میشود، به صورت یک پروژه مورد بررسی قرار داده است. در حقیقت هدف اصلی این مدل فراهم آوردن بنیانی برای پیش بینی رفتار عوامل سیستم در کاهش زمان پروژه است تا به کمک تکنیک شبیه سازی پویایی سیستم تاثیر اتخاذ سیاستهای مدیریت پروژه را در کاهش زمان پروژه بررسی نماید.کلیدواژه ها
مدیریت پروژه، پویایی سیستم، تاخیر، کاهش زمان پروژه.مقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.