استفاده از زمانبندی کسب شده همراه با تکنیکهای نمو هموار برای پیش بینی زمان هزینه اتمام پروژه در پروژه های مهندسی خرید ساخت (EPC)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
  • کد COI اختصاصی: IPMC14_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کاشفی

شرکت مهندسی بین المللی فولادتکنیک،

چکیده

تصمیم گیری در مورد آینده از جمله وظایف مهمی است که بر عهده مدیران پروژه است تخمین دقیق زمان هزینه پایانی پروژه در حین انجام پروژه این تصمیم را برای مدیران ساده تر خواهد کرد. پروژه های EPC مبحث مهمی از انجام پروژه در کشور است که بخش اعظم بودجه دولت بخش خصوصی به این دسته از پروژه ها تخصیص داده شده است ولی متاسفانه درصد زیادی از این پروژه ها با افزایش هزینه تاخیر مواجه می شوند،که همین افزایش هزینه ها به علت افزایش زمان باعث صرفه اقتصادی نداشتن پروژه می گردد بنابراین لازم است دراین پروژه ها راهکارهایی لحاظ گردد که با تخمین دقیق تر مدت زمان اتمام پروژه هزینه اتمام پروژه در نظر گرفتن شرایط پروژه شرایط مناسبتری جهت انجام کار فراهم گردد .تاکنون روش های نو آورانه بسیاری برای تخمین زمان هزینه اتمام پروژه های EPCارایه شده که پایه اساس اکثر آنها روش ارزش کسب شده است .البته جهت تخمین زمان این روش بعد ازانجام دو سوم پروژه نتایج مناسبی را نشان نمی دهد جهت رفع این مشکل جهت تخمین زمان در پروژه ها از روش زمان کسب شده استفاده می گردد یکی از روشهای افزایش دقت پیش بینی ها ،استفاده از زمان کسب شده با استفاده از مدلهای ریاضی می باشد. از جمله تکنیکهای ریاضی مورد استفاده برای پیش بینی روش نمو هموار است در این روش سریهای زمانی هموار شده از این طریق به پیش بینی میپردازد.در این تحقیق سعی شده است تا با گسترش روش ارزش کسب شده زمان کسب شده همراه با تکنیک ریاضی نمو هموار، تخمین دقیق تری از هزینه زمان نهایی پروژه هایEPC در زمینه ساخت پروژه های فولاد سازی فراهم گردد. همچنین با روش ارایه شده در این تحقیق، تخمین دقیقی از زمان دوره بعد این پروژه ها بدست می آید.

کلیدواژه ها

ارزش کسب شده، EVزمان کسب شده ES پروژه های کلید دردست EPC نمو هموار XSM،Earned Value Management, Earned Schedule Management

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.