وضعیت صنایع در دوره های رونق رکود
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: بیست و چهارمین کنفرانس سالانه سیاستهای پولی و ارزی
- کد COI اختصاصی: ACMFEP24_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 428
نویسندگان
کارشناس ارشد پژوهشی، گروه مدلسازی، پژوهشکده پولی بانکی دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
بخش های مختلف اقتصاد ایران صنایع مختلف، در دوره های رونق رکود، وضعیت گاه متفاوتی نشان می دهند. در رکود اخیر، بخش خدمات به شدت بخش های صنایع معادن نفت کاهش تولید نداشته است بجز بازرگانی، بقیه بخش های خدمات از تمام ظرفیت خود استفاده می کنند. بررسی جایگاه صنایع در زنجیره تولید همچنین توالی زمانی چرخه های تجاری در آنها نشان می دهد صنایعی در رکود عمیق تر قرار دارند که به انتهای زنجیره تولید نزدیک ترند. از سوی دیگر این صنایع پس رو دیگر صنایع بخش ها در چرخه های تجاری نیز هستند در نتیجه هنگامی که دیگر بخش ها در حداکثر ظرفیت فعال اند، نمی توان به تاثیرگذاری دیگر صنایع بر صنایع با رکود عمیق امیدوار بود. بررسی ها نشان می دهد در کوتاه مدت امکان تولید در داخل برای این کالاها وجود ندارد در نتیجه اصلی ترین راهکار خروج از رکود در کوتاه مدت رفع محدودیت های واردات کالاهای واسطه است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.