بررسی علل ترک تحصیل دختران بازمانده از تحصیل در شهرستان هیرمند در مقطع متوسطه اول
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره، تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: ICPCE02_497
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2915
نویسندگان
دکترای تخصصی روان شناسی، استادیار گروه روان شناسی، دانشگاه آزاد، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد روان شناسی تربیتی، گروه روان شناسی، دانشگاه آزاد زابل، زابل، ایران
چکیده
منظور از ترک تحصیل یعنی دانش آموزانی که زودتر از موعد مقرر مدرسه را ترک می کنند به عبارتی قبل از اتمام یک دوره قادر به ادامه تحصیل نمی باشند به ناچار مدرسه را ترک می کنند ترک تحصیل معمولا به دنبال تکرار پایه ناتوانی عدم کارایی مدرسه می باشد. ترک تحصیل منجر به افزایش بی سوادی در جامعه می گردد تاثیرات غیرقابل جبرانی در ابعاد فردی اجتماعی به جای می گذارد. لذا پژوهش حاضر با هدف بررسی علل ترک تحصیل دختران بازمانده از تحصیل در شهرستان هیرمند در مقطع متوسطه اول انجام گرفت. این تحقیق به روش علی یا پس از وقوع بصورت میدانی انجام گرفت. جامعه آماری شامل کلیه دختران بازمانده از تحصیل در مقطع متوسطه اول در شهرستان هیرمند بودند، که 30 نفر از آنان بصورت نمونه در دسترس انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری مورد استفاده در این تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته بود تجزیه تحلیل داده های حاصل توسط نرم افزار SPSS آزمون کای اسکویر تجزیه تحلیل شدند. نتایج نشان داد فقر اقتصادی خانواده ها، دور بودن از محل زندگی مردودی در پایه های مختلف مهمترین عوامل ترک تحصیل دانش آموزان هستندکلیدواژه ها
دختران بازمانده از تحصیل، مقطع متوسطه اول، ترک تحصیل، هیرمندمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.