تحلیل ساز کار تعدیل نسبت کفایت سرمایه در دوره های رکود رونق
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: بیست و پنجمین کنفرانس سالانه سیاستهای پولی و ارزی
- کد COI اختصاصی: ACMFEP25_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 507
نویسندگان
استادیار گروه بانکداری، پژوهشکده پولی بانکی
پژوهشگر گروه بانکداری، پژوهشکده پولی بانکی
چکیده
الزام بانک ها به حفظ نسبت کفایت سرمایه با هدفی فراتر از دستیابی به سلامت بانکی با توجه به ضرورت تحقق ثبات مالی در کشورها از زمان ابلاغ توافق نامه سرمایه بال در کشورهای مختلف اجرا شده است. در ایران نیز پس از گذشت 11 سال از ابلاغ بخش نامه های ناظر بر توافق نامه سرمایه بال به شبکه بانکی، ضروری است میزان دستیابی الزام بانک ها به نسبت کفایت سرمایه در تحقق هدف ثبات مالی از دیدگاه الزام بانک ها به افزایش سرمایه کاهش ریسک فعالیت های بانکی بررسی شود. این ارزیابی از طریق تحلیل چگونگی تعدیل نسبت کفایت سرمایه بانک هایی که در هر یک از دوره های رکود رونق در نمونه مورد برسی نسبت کفایت سرمایه خود را افزایش داده اند، بیانگر این است که فقط در دوره رکود اخیر هدف ثبات مالی تامین شده است که آن نیز تا حدودی با رفتار ملایم کاهش ریسک بانک ها توجیه می شود. به بیان دقیق تر، اگر الزام بانک ها به مدیریت مناسب سختگیرانه ریسک در کنار الزام به اعلام نسبت به کفایت سرمایه در صورت های مالی حسابرسی شده در دسترس عموم دنبال می شد، تاکنون پس از یک دهه اجرای توافق نامه کفایت سرمایه بال در کشور، هدف ثبات مالی به قوت تامین می گردید.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.