چگونگی حاکمیت معماری سرویس گرادرتوسعه محصولات وخدمات بانکداری کشور

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین همایش ملی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت
  • کد COI اختصاصی: CEBPS02_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نادر حقی

کارشناس ارشد شرکت خدمات رایان اقتصاد نوین

چکیده

امروزه رویکرد سرویس گرایی به عنوان یک موضوع جدید در توسعه زیرساخت ها بهبود اجرای عملیات صنایع مختلف بویژه درصنعت بانکداری با تمرکز بر ایجاد تنوع در محصولات ارایه خدمات بهتر، مطرح است. عواملی چون سطح بلوغ سازمانی در پذیرش اصول الزامات سرویس گرایی میزان آمادگی فناوری اطلاعات در بکارگیری روش ها ابزار مبتنی بر سرویس، پارادیم سروی سگرا را در کشور با یک چالش جدی در میزان پذیرش، تاثیر کارایی آن در نزد نخبگان امور بانکی فناوری اطلاعات مواجه ساخته است. واقعیت این است که با نگاهی به ویژگی های خاص صنعت بانکداری کشور می توان نشان داد که مدل های جهانی ارایه شده برای حاکمیت معماری سرویس گرا با این ویژگی ها منطبق نیستند. در این مقاله سعی بر آنست تا با بیان این ویژگی ها انجام یک مطالعه موردی در یکی از بانک های خصوصی کشور به بررسی نقش واقعی معماری سرویس گرا میزان آمادگی بلوغ آن در این صنعت جهت توسعه محصولات خدمات پرداخته نحوه پذیرش معماری سرویس گرا بکارگیری آن در توسعه سیستم های بانکی به تصویر کشیده شود.

کلیدواژه ها

معماری سرویس گرا، حاکمیت معماری سرویس گرا، آمادگی در برابر تغییرات، بلوغ معماری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.