اجزای سیستم یکپارچه بانکداری مشارکت درسودوزیان راستین نگرش مدیریت عملیات فرآیندها

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش ملی بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت
  • کد COI اختصاصی: CEBPS01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بیژن بیدآباد

مشاورارشدبانکداری اسلامی بانک ملی ایران

محمد صفایی پور

کارشناس اداره کل تحقیقات بانک ملی ایران

چکیده

ایجاد سیستم برنامه ریزی منابع بنگاه ERP با هدف یکپارچه سازی کاهش هزینه های سربار ناشی از ایجاد اطلاعات نادرست مغایر بکارگیری آنها در فرآیند تصمیم گیری از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد. با طراحی اجرای سیستم های یکپارچه مبتنی بر فناوری اطلاعات نه تنها می توان فرآیندها عملیات بانکداری مشارکت در سود وزیان راستینPLS را به شیوه مناسب بهینه مدیریت نمود، بلکه با برقراری ارتباط ارکان آن با سایر حوزه های مربوطه به مثابه حلقه های متصل به هم یک زنجیر موجب خلق ارزش افزوده برای گروه های مشتریان ارتقای بازدهی حاصل از سرمایه گذاری سپرده گذاران در طرح های اقتصادی گردید. امروزه نقش فناوری اطلاعات در مدیریت عملیات فرآیندهای تولید/خدمات انکارناپذیر است. با عنایت به اینکه هدف از مدیریت عملیات OM مطالعه کاربرد فرآیند تیدیل در بنگاه در راستای خلق ارزش برای ذینفعان می باشد، لذا در مدل پیشنهادی سعی شده است ضمن معرفی اجزای سیستم یکپارچه بانکداری مشارکت در سود زیان راستین، ارتباط بخش های اصلی ارایه محصول/خدمات، ذینفعان، عملیات فرآیندها، منابع زیر ساخت ها با قابلیت های بانکداری غیر ربوی مشخص گرددد. همچنین عوامل درونی بیرونی موثر بر عملیات فرآیندهای بانکداری راستین شناسایی شده در سه حوزه اصلی سازمان Organization کسب کارBusiness تکنولوژیTechnology طبقه بندی خواهد گردید. درانتها با بهره گیری از مفاهیم مدیریت ریسک معرفی برخی ابزار تکنیک های مناسب در جهت دستیابی به اهداف کارکردهای از پیش تعریف شده بخش های مذکور، راه حل های متناسب ارایه خواهد شد.

کلیدواژه ها

بانکداری اسلامیIslamic Banking،سیستم یکپارچهIntegrated System،مدیریت عملیات فرآیندهاOperation and Process Management،مدیریت ریسک Risk Management

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.