نظام حقوقی وثایق منقول در تامین مالی کسب وکارها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس سالانه سیاست‌های پولی و ارزی
  • کد COI اختصاصی: ACMFEP27_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 512
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا خوشنود

هیات علمی پژوهشکده پولی بانکی تهران

مرضیه اسفندیاری

کارشناس ارشد پژوهشی پژوهشکده پولی بانکی، تهران

چکیده

هر چند بیش از دو دهه از توجه نهادهای بین المللی به معاملات ثبقه ای تمرکز ویژه بر وثایق منقول در تامین مالی کسب کارها می گذرد، اما در ایران این مساله به دلایل مختلف مورد توجه لازم واقع نشده است. به ویژه کسب کارهای کوچک با وجود برخورداری از حجم زیادی از اموال منقول، همچنان با مشکلاتی در تامین مالی به پشتوانه این دارایی ها مواجه هستند. از این رو در این مقاله با تمرکز بر دو نقش زیرساخت حقوقی مورد نظر در گسترش حوزه بانکداری داخلی حوزه افزایش ظرفیت تعامل با بانکداری بین الملل، ابعاد اقتصادی حقوقی مغفول در این زمینه به خوبی به تصویر کشیده شده است بر ضرورت تاکید بر اصلاح زیرساخت وثیقه سپاری در مقایسه با ورشکستگی در حوزه نظام حقوقی وثایق منقول در کشور تاکید شده است. این مقاله با تمرکز بر اطلاعات نرم افزار رهاورد در مورد ترازنامه شرکت ها داده های پرسشنامه های شاخص قدرت حقوق قانونی شاخص عمق اطلاعات اعتباری مورد استفاده در محاسبه شاخص سهولت انجام کسب کار نگارش شده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.