بررسی اثر جایگزینی منگنز با مولیبدن در الکترود E8010 P1 بر خواص مکانیکی وساختاری

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس ملی جوش و بازرسی و هشتمین کنفرانس مـلی آزمایش های غیرمخرب
  • کد COI اختصاصی: INCWI19_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کورش حقیقی جغدانی

دانشجوی کارشناسی مواد-دانشگاه یزد

مسعود مصلایی پور

دانشیارگروه مهندسی مواد-دانشگاه یزد

کاظم عمانی

واحدتحقیق وتوسعه شرکت الکترود یزد

حسین باقری

واحدتحقیق وتوسعه شرکت الکترود یزد

چکیده

ترکیب شیمیایی فلز جوش تاثیر زیادی روی خواص جوش دارد. از این رو تحقیقات فراوانی برای رسیدن به ترکیب شیمیایی مطلوب تر انجام شده است.در این پژوهش قابلیت جایگرینی منگنز به جای مولیبدن مورد بررسی واقع شده است. برای این منظور الکترود E8010 P1 بانسبت های مختلف مولیبدن ومنگنز طراحی ساخته شد. فلز جوش راسب شده از نظر خواص مکانیکی وریز ساختاری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که با کاهش مولیبدن خواص مکانیکی درصد فاز فریت سوزنی کاهش می یابد. اما با افزایش منگنز با درصد معین می توان به خواص اولیه حتی بهتر رسید.

کلیدواژه ها

منگنز، مولیبدن، خواص مکانیکی، ریز ساختار، فریت سوزنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.