MI درمادر پرخطر

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنگره ملی گزارش های موردی بالینی
  • کد COI اختصاصی: CCRMED02_209
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 654
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیدا سعیدی

زهرا سلمانی

چکیده

بیمار خانم 36 ساله ای است G2P2L1 که با درد رترواسترنال دو هفته بعد از سقط جنین مراجعه کرده است. بیمار تا صبح روز بستری مشکلی نداشته حدود ساعت قبل از مراجعه به بیمارستان دچار درد شدید در ناحیه رترواسترنال شده که با انتشار به بازوی چپ بوده است.درد باعث بیدار شدن بیمار از خواب شده درد شدید افزایش یابنده بوده که حدود 20 دقیقه ادامه داشته است. پس از شروع مجدد درد قفسه سینه که با کوتاهی نفس همراه بوده بیمار با اورژانس 115 تماس گرفته که 30 دقیقه پس از تماس بیمار به اورژانس بیمارستان منتقل شده،در آمبولانس به دلیل افزایش شدت درد به بیمار Pearl TNG به صورت زیرزبانی به تعداد عدد داده شده، در معاینه اولیه در اورژانس آن بیمارستان شدت درد بیمار از 10 گزارش شده، BP=130/80 HR=100 داشته، از بیمار نوار قلب گرفته شده با تشخیص انفارکتوس حاد میوکارد دربخش بستری شد.تشخیص های پرستاری:درد در قفسه سینه (Chest Discomfort) (Chest pain) :مربوط به عدم تعادل بین عرضه تقاضای اکسیژن میوکاردتعادل کسر وقتی این کسر ایده آل است که Supply را بالاتر ببریم Demand را کاهش دهیم که افزایش عرضه را با دادن TNG زیرزبانی (IV) TNG گشاد کردن عروق کرونر برقرار می کنیم میزان تقاضا را با دادن استراحت کاهش عملکرد قلب ایجاد می کنیم.علایم نشانه ها:بیان احساس درونی بیمار از ناراحتی به صورت احساس خفگی، له شدگی، فشرده شدن، فرو رفتن خنجر در قفسه سینه ... این درد ناراحتی ممکن است به صورت متمرکز باشد یا از پشت استرنوم به نواحی گردن، فک تحتانی، پشت بازوها انتشار یابد. تظاهرات دیگر این ناراحتی عبارتند از: افزایش ضربان قلب، تنفس، فشار خون پوست سرد مرطوب.• اهداف:1- تشخیص به موقع هرچه سریعتر درد، تغییرات ECG پاسخهای همودینامیکی2-کاهش یا بر طرف کردن درد3- پیشگیری از درد مداخلات پرستاری:اقدامات پرستاری باید در این جهت باشد که بتواند تعادل بین عرضه تقاضای اکسیژن میوکارد ایجاد نماید. به عبارت دیگر در اینجا نیاز است که کمک شود تا عرضه اکسیژن افزایش یابد تقاضای میوکارد به آن کاهش یابد تا به حد تعادل برسد این ناراحتی کاهش در نهایت از بین برود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.