عوارض بی تحرکی بعد از جراحی در بیمار با دریچه مکانیکی قلب: یک گزارش موردی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنگره ملی گزارش های موردی بالینی
- کد COI اختصاصی: CCRMED02_099
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 427
نویسندگان
پرستار، مرکز آموزشی درمانی کمالی، دانشگاه علوم پزشکی البرز کرج
کارشناس ارشد NICU پرستار، مرکز آموزشی درمانی کمالی، دانشگاه علوم پزشکی البرز،کرج
چکیده
مقدمه: اخذ شرح حال دقیق پزشکی نقش مهمی در کاهش خطاهای درمانی، پیگیری روند درمان، بهبودی سریع تر بیماران کاهش هزینه های بستری جلوگیر از بستری مجدد دارد. اهمیت شرح حال به حدی است که حتی در غیاب معاینات بالینی نتایج آزمایشگاهی در بیش از 80 درصد موارد در تشخیص صحیح مشکل بیمار کمک می کند. در متون علمی نیز به اخذ شرح حال از بیمار جهت جمع آوری اطلاعات کامل ضروری تاکید زیادی شده است.معرفی بیمار:. بیمار آقای 57 ساله که به دنبال علایمی از جمله: درد شکم، حالت تهوع استفراغ تورم شکم ناتوانی در دفع گاز از یک هفته قبل، به بیمارستان مراجعه کرد بعد از انجام آزمایشات انجام سی تی اسکن شکم با تشخیص انسداد روده، تحت عمل جراحی لاپاراتومی قرار گرفت بعد از عمل بیمار دو هفته در بخش جراحی تحت درمان قرار گرفت در این مدت بیمار به علت درد شدید تحرک بیمار کمتر از قبل شده بیمار تمایل به راه رفتن نداشته به بیمار در مورد عوارض بی تحرکی نیز آموزشی داده نشده بود بعد از دو هفته بهبود نسبی بیمار ترخیص شد. سه روز بعد بیمار با علایمی مانند درد قفسه سینه، تنگی نفس سرفه به بخش اورژانس مراجعه کرده بعد از انجام آزمایشات گرفتن نوار قلب سی تی اسکن آنژیو گرافی بیمار با تشخیص آمبولی مجددا بیمار بستری شد در شرح حال دقیق مجددی که از بیمار گرفته شد گفته شد که بیمار سابقه عمل جراحی قلب داشتن دریچه مصنوعی قلب داشته است که روزانه داروی وارفارین مصرف می کند که قبل از عمل جراحی هیچ گونه سوالی از بیمار در مورد سوابق پزشکی قبلی نشده نبود.بحث نتیجه گیری:. نکته قابل توجه در این مورد بالینی اهمیت گرفتن شرح حال گیری دقیق پزشکی قبل از انجام هر گونه پروسیجر درمانی برای بیمار جهت جلوگیری از عوارض حین یا بعد از بستری را مشخص می سازدکلیدواژه ها
جراحی، عوارض بی تحرکی، اخذ شرح حال پزشکیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.