سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MMAT04_058
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 201
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتعاشات نانوتیر با شرایط مرزی غیرکلاسیک مختلف
چکیده مقاله:
براساس تیوری گرادیان کرنش، فرکانس طبیعی غیر خطی شکل مود های غیر خطی تحت تاثیر اندازه تیر است. این تاثیرات در این مقاله مورد تحقیق قرار گرفته است. معادلات حاکم بر حرکت شرایط مرزی تیر با ترکیب تیوری گرادیان کرنش اصل همیلتون با در نظر گرفتن غیر خطی هندسی ون کارمن استخراج شده است. در تیوری اصلاح شده گرادیان کرنش سه پارامتر مقیاس طول برای هر ماده ایزوترویک فرض شده است. در این مقاله نشان داده شده است که تاثیر ابعاد، زمانی قابل توجه می شود که نسبت طول مشخصه ضخامت تیر(عرض مقطع تیر) به پارامتر مقیاس طول ماده بکار رفته در تیر، وقتی به یک یا دو نزدیک شود این اثر با توجه به شرایط مرزی ضریب لاغری تیر تغییر خواهد کرد. با اعمال کردن فنر های پیچشی در مرزها که متناسب با یچش پیچش مرتبه بالا، تاثیر شرایط مرزی را در وابستگی ابعادی نشان می دهیم. روش تولید دیفرانسیل های مربعی با تکرار مستقیم برای بدست آوردن نتایج عددی بکار برده می شود. شکل مود های غیرخطی تیر برای شرایط مختلف مرزی ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MMAT04_058 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/839226/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کارآمد، حسین و اندخشیده، عطیه و مالکی، ستار،1397،ارتعاشات نانوتیر با شرایط مرزی غیرکلاسیک مختلف،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک، عمران و فناوری های پیشرفته،اسفراین،https://civilica.com/doc/839226
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کارآمد، حسین؛ عطیه اندخشیده و ستار مالکی)
برای بار دوم به بعد: (1397، کارآمد؛ اندخشیده و مالکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طبقه بندی تصاویر ترموگرافی برای تشخیص سرطان سینه بر اساس استخراج ویژگی ها، الگوهای محلی باینری و کاربرد شبکه های عصبی، ماشین بردار پشتیبان و نزدیکترین همسایگی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مدلسازی عددی جریان و انتقال حرارت نانوسیالات در پوسته مبدلهای لوله دایروی با دو آرایش خطی و تناوبی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.