بررسی روش نوین در تجارت الکترونیک بااستفاده از اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: QCEEC01_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 717
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا نکاحی

دانشجوی ارشد گروه فناوری اطلاعات . تجارت الکترونیک دانشگاه علوم وفنون مازندران ، بابل

سحر کلانه

دانشجوی ارشد گروه فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک، دانشگاه علوم وفنون مازندران، بابل

مهدی گلسرخی تبارامیری

گروه کامپیوتر ، واحد بابل ، دانشگاه آزاد اسلامی بابل ،ایران

چکیده

درمورد آینده ای صبحت می کنیم که دو مفهوم تجارت الکترونیک و اینترنت اشیا باهم روبه رو خواهند شد و با پیشرفت روزافزون اینترنت به عرصه فعالیت های تجاری، موجب ظهور تجارت الکترونیک و ایجاد فرصت های متعدد در سازمان ها و شرکت ها گردیده است. این شرکت ها از اینترنت به منظور بهره وری از اطلاعات تولید، سفارش دهی و پشتیبانی از مشتری، استفاده می کنند. عامل اصلی این توانمند سازی جهت گیری ، یکپارچگی چندین فن آوری و راه حل های ارتباطی است که پیاده سازی و ردیابی فن آوری ها، حسگر بی سیم و شبکه های محرک، پروتکل های ارتباطی را بهبود می بخشد. پس از شبکه های ارتباطات از راه دور کامپیوتر، اینترنت و تلفن همراه، اینترنت اشیاء به عنوان سومین تحول در صنعت اطلاعات جهانی به شمار می آید. اینترنت اشیاء به عنوان یک فناوری نوظهور اکثر چالش های اصلی تجارت الکترونیک را تحت پوشش قرار داده است. در این مقاله یکی از جدیدترین فناوری های روز دنیا در تجارت الکترونیک معرفی و تاثیرات استفاده از آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در بخش آخر مقاله چهارچوب پیاده سازی این فناوری در تجارت الکترونیک جهت استفاده برنامه ریزان تجارت الکترونیک و مدیران استراتژیک برای تجزیه و تحلیل و ارزیابی عوامل موفق بحرانی برای موفقیت تجارت الکترونیک بررسی می گردد.وا

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، تجارت الکترونیک، شبکه های حسگربی سیم،کسب و کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.