سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICME15_086
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 108
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر بازپخت به وسیله پوشش های سرامیکی بر روی کاهش تنش های پسماند ناشی از جوشکاری فولاد A106-GRB به روش تجربی و المان محدود
چکیده مقاله:
تنش های پسماند می توانند تقریبا تحت هر فرایند تولیدی که در قطعه گرادیان های گرمایی یا ترکیبی و یا عملیات هایی که با تغییر شکل پلاستیک همراه هستند و بدون وجود هرگونه نیروی خارجی به وجود آیند. در قطعاتی که به تسلیم نرسیده اند تنش های پسماند به تنش های اعمال شده افزوده و باعث تسلیم می گردند. در این تحقیق اثر بازپخت به وسیله پوشش های سرامیکی بر روی کاهش تنش های پسماند در جوش لب به لب لوله به روش المان محدود توسط نرم افزار آباکوس شبیه سازی عددی گردید. جوشکاری قوسی الکترود تنگستنی برای دو پاس اول و جوشکاری قوسی با الکترود پوشش دار برای پاس پرکننده براساس مدل منبع گرمایی گلداک شبیه سازی شده و از روش المان های خاموش برای مدل سازی رسوب فلز استفاده شده است. اندازه گیری تنش پسماند به روش سوراخ کاری مرحله ای انجام شده و سپس با استفاده از پوشش های سرامیکی عملیات بازپخت انجام شده است. نتایج حاصل شده نشان می دهند که پوشش های سرامیکی تنش های پسماند را به حدود 60 درصد تنش پسماند اولیه کاهش می دهند.
کلیدواژه ها:
شبيه سازي عددي، روش المان محدود، تنش پسماند فولاد A106-GRB پوشش سراميكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/837887/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالح ابراهیمی، بهنود و دنیوی، علی و خاتمی، محمد،1397،بررسی اثر بازپخت به وسیله پوشش های سرامیکی بر روی کاهش تنش های پسماند ناشی از جوشکاری فولاد A106-GRB به روش تجربی و المان محدود،پانزدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی ساخت و تولید،تهران،،،https://civilica.com/doc/837887
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، صالح ابراهیمی، بهنود؛ علی دنیوی و محمد خاتمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، صالح ابراهیمی؛ دنیوی و خاتمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده ازتکنیک های پردازش تصویر به منظورحذف سنسورها در ربات های صنعتی
- محاسبه تنش وکرنش جوش تیگ دو فلز غیر همجنس آلیاژ آلومینیم 5050 به فولاد زنگ نزن کم کربن
- مقاومت کششی جوش تیگ دو فلز غیر همجنس آلیاژ آلومینیم 5050 به فولاد زنگ نزن کم کربن
- انواع اتصالات تیر به ستون در سازه های اسکلت فولادی
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.