پیش بینی انحنای پروفیل خروجی در فرآیند اکستروژن مستقیم مقطع مربعی شکل خارج از مرکز با بکارگیری تیوری نگاشت همدیس ریمان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین­ المللی مهندسی ساخت و تولید
  • کد COI اختصاصی: ICME15_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 381
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید شیخ پور

دانشجوی دکتری، مهندسی مکانیک، صنعتی نوشیروانی، ایران، بابل، دانشکده مهندسی مکانیک

سیدجمال حسینی پور

دانشیار، مهندسی مواد، صنعتی نوشیروانی، ایران، بابل، دانشکده مهندسی مواد

محمدجواد میرنیا

استادیار، مهندسی مکانیک، صنعتی نوشیروانی، ایران، بابل، دانشکده مهندسی مکانیک

چکیده

یافتن میدان سرعت در فرآیند اکستروژن مستقیم بمنظور پیش بینی و کاهش اعوجاج محصول خروجی از طریق جانمایی حفره قالب و تعیین طول بیرینگ یکی از موضوعات کلیدی در فرآیند اکستروژن می باشد. تاکنون پژوهشگران با استفاده از فرضیاتی ساده کننده و با بهره گیری از روشهایی چون تقسیم بندی مناطق و بکارگیری تیوری حدبالا، میدان سرعت برای فرآیند اکستروژن بدست می آوردند. اما میدان بدست آمده چندان دقیق نبوده و تنها قادر به پیش بینی فشار فرآیند بوده است. لذا پژوهشگران عمدتا از روش های تجربی و سعی و خطا بمنظور پیش بینی و کنترل اعوجاج محصول نهایی بهره می بردند. در این تحقیق با استفاده از تیوری نگاشت همدیس ریمان و تیوری حدبالا، میدان سرعت بدست می آید. سپس با استفاده از فرمولاسیون بدست آمده برای مقاطع خارج از مرکز مربعی شکل، توزیع کرنش تعیین شده و با استفاده از یک روش مبتنی بر تجربیات صنعتی به پیش بینی اعوجاج محصول خروجی پرداخته می شود. در ادامه نتایج حاصله صحت سنجی شده و میتوان ادعا نمود که بابکارگیری این روش در پژوهش های بعدی، میدان سرعت بدست آمده برای مقاطع نامتقارن، علاوه بر پیش بینی فشار فرآیند، در پیش بینی و کاهش اعوجاج محصول خروجی نیز به کار خواهد آمد

کلیدواژه ها

پیش بینی انحنا، میدان سرعت، اکستروژ ن مستقیم، نگاشت همدیس ریمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.