بررسی بهسازی خاک های ریزدانه با استفاده از نانو پلیمر و مقایسه آنها
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: IACUT04_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1068
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی استهبان
دانشجوی دکتری مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی استهبان
چکیده
کافی نبودن مقاومت خاک موجود در محل احداث پروژه، موجب توجه به روش های بهبود باربری خاک شده است. جهت روش های صحیح ساخت سازه های عمرانی روی این خاک ها لازم است که این خاک ها مورد بهسازی قرار گیرند. و یکی از روش های مهم و موثر در بهسازی خاک ها، تسلیح خاک است. با توجه به نوین بودن استفاده از مواد نانو پلیمر این نوع بهسازی از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مقاله که به صورت مطالعه کتابخانه ای می باشد، ابتدا با تاثیر انواع نانو پلیمرها به روی خاک های ریزدانه پرداخته است و سپس با بررسی دو پژوهش که یکی به بررسی اثر ماده CBR PLUS بر روی یک نوع خاک رس چسبنده CL مورد مطالعه قرار گرفت که بر این اساس افزودنی سی بی آر پلاس موجب افزایش حداکثر وزن مخصوص خشک حداکثر، افزایش ملایم رطوبت بهینه و افزایش مقاومت برشی خاک با افزایش فشار همه جانبه شد. و همینطور در بررسی دیگر، اثر آکریلیک لاتکس های مینی امولسیون شده برای تقویت رفتار خاک متورم شونده بررسی گردید. نتایج نشان داد که استفاده از درصد مناسبی از پلیمر در تثبیت خاک منجر به افزایش مقاومت فشاری، کاهش زاویه اصطکاک داخلی، افزایش چسبندگی و کاهش نفوذپذیری گردید. علاوه بر آن، استفاده از پلیمرهای آب پایه به دلیل کاهش اثرات زیست محیطی گزینه های بهتری برای تثبیت خاک هستندکلیدواژه ها
تثبیت خاک، پلیمر، خاک رسمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.