اولویت بندی پروژه های تحقیق وتوسعه با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی وtopsis
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی روز مهندسی
- کد COI اختصاصی: ENGDAYCONF14_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 392
نویسندگان
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
چکیده
با افزایش بازار رقابتی و جهانی شدن، نوآوری یکی از مهمترین راهکارهای کلیدی سازمان ها برای زنده ماندن است بنابراین تحقیق وتوسعه نقش کلیدی در عملکرد موفقیت آمیز شرکتها دارد. همه شرکت هایی که در تحقیق وتوسعه مشغول به کار هستند، یک مشکل مهم در انتخاب پروژه برای آینده میان مدت دارند. درواقع هدف از تصمیم گیری سبد پروژه آن است که تخصیص منابعی محدود مالی به این پروژه-ها به گونه ای که سطح ریسک و سود را با استراتژی سازمان را متعادل سازند. در این پژوهش به منظور اولویت بندی پروژه های تحقیقاتی از دو روش تحلیل سلسله و مراتبی و تاپسیس استفاده نموده ایم. بدین صورت که ابتدا وزن معیارها با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی به دست آورده ایم، نتایج نشان میدهد که شاخص، کمک به افزایش سهم بازار با وزن 0,142 بیشترین میزان اهمیت را دارا میباشد. در نهایت 22 پروژه را در یک مرکز تحقیقاتی با استفاده از روش تاپسیس اولویت بندی شده است.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.