تاثیر شیوه های مدیریت زیست محیطی و ادغام زنجیره تامین بر عملکرد نوآوری تکنولوژیک در صنعت خودرو (مطالعه موردی: گروه خودروسازی سایپا – استان مازندران)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری
- کد COI اختصاصی: EEMCO02_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 394
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قایمشهر، قایمشهر، ایران
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، مدیریت سیستم و یهره وری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قایمشهر، قایمشهر، ایران
چکیده
زنجیره تامین پایدار به مدیریت جریان مواد، اطلاعات و منابع مالی اشاره کرده، همکاری بین شرکت ها در طول زنجیره تامین، بطور همزمان در سه بعد توسعه پایدار: زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی را در نظر می گیرد. هدف از پژوهش حاضر، تاثیر شیوه های مدیریت زیست محیطی و ادغام زنجیره تامین بر عملکرد نوآوری تکنولوژیک در گروه خودروسازی سایپا – استان مازندران بوده و تحقیق از نظر هدف، کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان شرکت های کوچک و متوسط زیرمجموعه گروه خودروسازی سایپا در استان مازندران در بهار سال 1397 در 9 شرکت زیرمجموعه این هلدینگ بزرگ، به تعداد 1614 نفر بوده و روش نمونه گیری بصورت نمونه گیری طبقه ای نسبی با فرمول کوکران و به تعداد 311 تعیین گردید. داده ها از طریق نرم افزارهایSPSS و AMOS مورد بررسی قرارگرفت. برای تحلیل داده ها از تحلیل عاملی تاییدی استفاده گردید. آزمون فرضیه های تحقیق نشان داد، متغیرهای شیوه های مدیریت زیست محیطی، یکپارچگی زنجیره تامین و تسهیم دانش زنجیره تامین بر عملکرد نوآوری تکنولوژیکی و همچنین؛ یکپارچگی زنجیره تامین بر تسهیم دانش زنجیره تامین، تاثیر معنادار و مثبتی داشته، بدین نحو که با بهبود وضعیت متغیر پیش بین، متغیر ملاک ارتقاء می یابد، پس فرضیه های اول تا چهارم تحقیق، تایید گردید. همچنین؛ در فرضیه پنجم، یکپارچگی زنجیره تامین در تاثیر شیوه های مدیریت زیست محیطی بر عملکرد نوآوری تکنولوژیکی، بطور معنادار و مثبتی، نقش میانجی را ایفا می کند. در پایان با توجه به نتایج حاصل، به منظور بهبود عملکرد نوآوری تکنولوژیکی و مدیریت زنجیره تامین، پیشنهاداتی کاربردی و قابل اجرا، ارایه گردید.کلیدواژه ها
شیوه های مدیریت زیست محیطی، ادغام زنجیره تامین، عملکرد نوآوری تکنولوژیک، گروه خودروسازی سایپا – استان مازندرانمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.