بررسی نقش اطلاعات بازاریابی در فرایند تصمیم گیری مدیران شعب بانک تجارت استان خوزستان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: EEMCO02_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 697
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حدیث خلیلی

دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی، دانشگاه رازی کرمانشاه

فریماه احمدی بابادی

دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی، دانشگاه رازی کرمانشاه

چکیده

در تعیین خط مشی های سازمان، تدوین هدف ها، طراحی سازمان، انتخاب، ارزیابی و در تمامی افعال و اعمال مدیریت، تصمیم گیری جزء اصلی و رکن اساسی است .مدیران شرکت ها همواره در مواجه با مواردی هستند که اخذ تصمیم را از جانب آنها طلب می کند. اتخاذ تصمیم های دقیق و کارآمد و همچنین دستیابی به عملکرد موثر مستلزم شناخت فعالیت ها و چگونگی انجام آنها می باشد که تحقق آن از راه تجربه و تحلیل جریان گردش اطلاعات، برخورداری از دانش (اطلاعات)، آشنایی با سیستم های اطلاعاتی و استقرار سیستم های اطلاعاتی امکان پذیر می گردد. پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش اطلاعات بازاریابی در فرایند تصمیم گیری مدیران شعب بانک تجارت استان خوزستان می باشد. جامعه آماری این پژوهش کلیه مدیران شعب بانک تجارت استان خوزستان بوده که تعداد آنها 473 نفر می باشد.که با استفاده از فرمول کرجسی و مورگان، تعداد 212 نفر به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب گردیدند. به منظور گردآوری داده های مورد نیاز از پرسشنامه محقق ساخته اطلاعات بازاریابی و فرایند تصمیم گیری رضازاده (1394) استفاده گردید. داده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه های پژوهش با استفاده از تکنیک های آمار توصیفی و استباطی با استفاده از نرم افزار SPSS23 و همچنین LISREL8.8 جهت تحلیل معادلات ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان دهنده آن است که اطلاعات بازاریابی شامل تحقیقات بازاریابی، بازاریابی هوشمند، محیط بازاریابی، مهارت های مدیریت، سیستم اطلاعات بازاریابی و کانال های بازاریابی تاثیر معناداری بر روی فرایند تصمیم گیری مدیران دارد.

کلیدواژه ها

اطلاعات، بازاریابی، فرایند تصمیم گیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.