بررسی تثبیت آنزیم لیپاز بر پایه ی انواع نانو مواد
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش کاربردی در شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فناوری های بومی ایران
- کد COI اختصاصی: CBGCONF05_313
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 771
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
استادیار پژوهشکده نانو فناوری و مواد پیشرفته، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
دانشیار دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران
چکیده
استفاده از آنزیم لیپاز به عنوان یک بیوکاتالیست برای کاربردهای مختلف به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس پیشرفت های نانوتکنولوژی، کارهای زیادی برای تثبیت آنزیم ها روی سطح موادی در مقیاس نانو مانند نانوذرات، نانوتیوب ها، مواد متخلخل، و نانو الیاف غشایی و نانو صفحات انجام شده است. نانو ساختارهایی که به عنوان پایه برای تثبیت آنزیم با پیوندهای مختلف شامل جذب آنزیم، پیوند کوالانسی، کپسوله کردن آنزیم و ترکیبی از روش های پیشرفته به کاربرده شده اند در این مقاله گزارش شده است. اهداف تثبیت آنزیم روی پایه های نانو یا مقیاس بزرگتر، بهبود خواص آنزیم از جمله ثبات آنزیم، سازگاری با محیط زیست، حفظ یا بهبود فعالیت و استفاده ی مجدد آنزیم مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. همچنین در این مقاله پژوهش های جدید در زمینه ی لیپاز تثبیت شده بر پایه های دارای خاصیت مغناطیسی که منجر به ویژگی هایی مانند جداسازی آسان، قابلیت استفاده ی مجدد و پایداری بیشترآنزیم نسبت به دما PH و ... می شوند، بررسی شده است.کلیدواژه ها
آنزیم لیپاز، تثبیت، نانو مواد، مغناطیسیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.