بررسی وضعیت عدالت سازمانی ادراک شده در یک شرکت تولیدی قطعات خودرو

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME04_482
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 318
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رسول مختاری فر

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد ایران

عباس محمدخانی

مشاور مدرسی و ممیز سیستم های مدیریتی

چکیده

اگر با رویکرد مدیریت آکادمیک به زیرند 4-1-7 محیط اجرای فرآیندها از ویرایش 2015 استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت 9001 ISO و ویرایش 2016 ا ستاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت برای صنایع خودروسازی 16949 IATF توجه شود، موضوع ع دالت سازمانی به نوعی در آن اشاره و الزام (عوامل اجتماعی و روانی) شده است. سازمان مورد مطالعه در این پژوهش هم در حوزه ی صنایع خ ودرویی و در راسته قطعه سازان قرار گرفته و علاوه بر استانداردهای بین المللی مورد اشاره، ملزم به رع ایت استانداردهای سخت گیرانه تر ساپکو و سازه گستر نیز می باشد. بنابراین این دست مباحث در چنین سازمانی از درجه ی با اهمیتی برخوردار است. به همین منظور پژوهش حاضر که حوزه ی آن در زمینه ی مدیریت منابع انسانی است درصدد خواهد بود تا وضعیت عدالت سازمانی ادارک شده در سازمان مورد مطالعه که یک شرکت تولیدکننده ی قطعات خودرو قطعه سازی خودرو در استان اصفهان با 64 نفر نیروی انسانی می باشد را بررسی نموده و هدف غایی آن در راستای بهبود مداوم در سازمان است. ابزار جمع آوری تلفیقی است از 2 پرسشنامه ی مورد است فاده در پژوهش های فرناندز و عوامله و نیز اسپل و آرنولد که با روش سرشماری توزیع و تعداد 59 عدد ضریب بازگشت 92% جمع آوری و پایایی آن ضریب آلفای کرونباخ به میزان 0.896 برآورد شد. نتایج بررسی نشان می دهد که سازمان مورد مطالعه در زمینه ی عدالت رویه ای و عدالت مراوده ای (تعاملی) در و ضعیتی بالاتر از متوسط قرار داشته اما در زمینه ی عدالت توزیعی در سطح متوسط می باشد.

کلیدواژه ها

عدالت سازمانی ادارک شده ، عدالت توزیعی، عدالت رویه ای، عدالت تعاملی (مراوده ای)، استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت 2015:9001 ISO ، استاندارد بین المللی سیستم مدیریت کیفیت برای صنایع خودروسازی 2016:16949 LIATF

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.