بررسی وضعیت کمی و کیفی منابع آب چشمه کارستی لاکم باغملک
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری آب
- کد COI اختصاصی: WATER02_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1714
نویسندگان
کارشناس ارشد معاونت حفاظت و بهره برداری منابع آب سازمان آب و برق خوزس
کارشناس ارشد معاونت حفاظت و بهره برداری منابع آب سازمان آب و برق خوزس
کارشناس ارشد معاونت حفاظت و بهره برداری منابع آب سازمان آب و برق خوزس
کارشناس ارشد معاونت حفاظت و بهره برداری منابع آب سازمان آب و برق خوزس
چکیده
محدوده لاکم به فاصله 16 کیلومتری جنوب شرق شهرستان باغملک، بین ’15 ْ31 تا ’30 ْ31 درجه شرقی و عرضهای ’00 ْ50 تا ’15 ْ50 درجه شمالی قرار دارد. متوسط میزان ریزشهای جوی سالانه ایستگاه تبخیرسنجی موجود در منطقه در طول دوره آماری، برابر 2/607 میلیمتر (بیشترین بارش سالانه در شرق و حداقل آن در غرب محدوده لاکم)، درجه حرارت آن برابر 7/19 درجه سانتیگراد، متوسط ماهانه نم نسبی برابر 6/46 درصد و میزان تبخیر سالانه برابر 8/1536 میلیمتر میباشد. دمای سردترین ماه سال بهمن با 6/8 و گرمترین آن مرداد ماه با 7/31 درجه سانتیگراد، همچنین حداکثر دمای سالیانه در غرب و مرکز و حداقل آن در شرق محدوده مورد مطالعه، گزارش شده است. حداکثر درصد فراوانی بادهای غالب در مرداد ماه و حداقل آن در آذر ماه به ترتیب برابر 4/18 و 1/4 درصد است. منطقه مورد مطالعه به لحاظ اقلیمی در سیستم طبقهبندی آمبرژه از نوع نیمه مرطوب معتدل و در سیستم کوپن از نوع نیمه مرطوب به شمار میآید. این محدوده از شمال به کوه جامه از شمال شرق ارتفاعات کوه سرداک از جنوب شرق به ناقدیس سیاه و از جنوب و جنوب غرب به ارتفاعات کوه سفید و شمال غرب به ارتفاعات قیراک و چل چولک محدود گردیده است. در این مطالعه ضمن بررسی وضعیت کمی منابع آب آهکی تاقدیس فلش، به لحاظ کیفی نیز آب چشمه لاکم جهت مصارف مختلف از جمله شرب، صنعتی و کشاورزی، مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.کلیدواژه ها
چشمه لاکم، کمی و کیفی منابع آب، نوع مصارفمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.