بررسی اثربخشی روش های فروش بیمه عمر
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: فصلنامه پژوهشنامه بیمه، دوره: 27، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_JIRC-27-4_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 470
نویسندگان
دانشیار دانشگاه تهران
استاد دانشگاه تهران، پردیس قم
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه تهران، پردیس قم
چکیده
تحقیق حاضر به بررسی اثربخشی روش های فروش بیمه عمر می پردازد. فروشندگان به منظور فروش خدمات بیمه، نیازمند تجهیز به روش ها و تکنیک های اثربخش هستند. از این رو هدف پژوهش حاضر، نخست شناسایی روش های فروش و شاخص هایی به منظور سنجش اثربخشی آنها و سپس ارزیابی اثربخشی روش های فروش و رتبه بندی آنهاست. به منظور دستیابی به اهداف مذکور فرضیات پژوهش مطرح و از روش تحقیق توصیفی پیمایشی استفاده شده است. جامعه مورد بررسی در بر گیرنده دو طبقه روسای شعبه های بیمه و نمایندگان کارگزاران برتر شرکت های بیمه در شهر تهران بوده، که از طبقه اول 60 نفر و از طبقه دوم 85 نفر و در کل 145 نفر به عنوان نمونه انتخاب شده اند. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که روش های فروش مشتری گرا، مشاوره ای، مشارکتی، رابطه ای، انطباقی، سیستمی و متقاطع با شاخص های اثربخشی ارتباط مثبت و معنی داری دارند. تحلیل رگرسیون نیز نشان داده که از میان هفت روش فروش مرتبط با شاخص های اثربخشی، تنها دو روش فروش مشاوره ای و مشارکتی، بیشترین تغییرات متغیر وابسته را تبیین می کنند که از میان آنها، فروش مشاوره ای مهم تر از دیگری است.کلیدواژه ها
بیمه عمر، روش های فروش، فروش مشاوره ای، فروش مشارکتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر محیط کاری مسموم بر دلبستگی شغلی کارکنان با نقش میانجی رفاه کارکنان در دانشگاه زنجان
- تاثیر بازاریابی سبز در محصولات ارگانیک بر وفاداری مشتریان هایپرمارکت های کرمانشاه
- نوآوری در تقاطع دانشگاه و صنعت: رسالت دانشگاه ها در عصر تحول
- بررسی تجربه تعامل صنعت و دانشگاه بین شرکت سیمان زنجان و دانشگاه زنجان
- بررسی رابطه بین اقدامات و طرح های حمایتی دانشگاه ها با ارتقای پیوند دانشگاه-صنعت (نمونه موردی: دفتر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.