تاثیر اعتماد آنلاین بر استفاده بیمه گذاران از خدمات الکترونیکی شرکت های بیمه
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: فصلنامه پژوهشنامه بیمه، دوره: 27، شماره: 4
- کد COI اختصاصی: JR_JIRC-27-4_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 612
نویسندگان
استادیار دانشگاه علامه طباطبایی
استادیار دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش مدیریت بیمه، دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
کاربرد اینترنت و فناوری اطلاعات در صنعت بیمه به منظور تولید و توزیع خدمات بیمه ای، به بیمه الکترونیکی تعبیر می شود که نه تنها برقراری آن باعث کسب مزیت رقابتی برای شرکت های بیمه می شود، بلکه استفاده از آن این امکان را برای شرکت ها به وجود می آورد که با برقراری ارتباط با تعداد بیشتری از افراد از طریق وب سایت، بتوانند مشتریان بیشتری جذب کنند. اعتقاد بر این است که اعتماد، کلید اصلی ارتباط با مشتری است. در نتیجه اعتماد آنلاین مشتریان به این نحوه خدمت رسانی، یکی از عوامل تاثیرگذار بر استفاده آنها از این نوع خدمات است. در پژوهش حاضر با استفاده از مدل کوربیت سعی بر آن شد تا علاوه بر بررسی تاثیرگذار بودن اعتماد بر استفاده بیمه گذاران از خدمات الکترونیکی شرکت های بیمه، عوامل موثر بر اعتماد آنلاین نیز مورد بررسی قرار گیرد. یافته های حاصل از تحلیل داده ها با استفاده از ضریب رگرسیون استاندارد شده و آزمون t-student، وجود رابطه قوی بین اعتماد درک شده و استفاده از خدمات الکترونیک را نشان می دهد. از آزمون فرضیات پژوهش این نتیجه نیز به دست آمد که قابلیت فنی درک شده، بازارگرایی درک شده، کیفیت وب سایت درک شده و ریسک شده به ترتیب بر اعتمادی که بیمه گذاران پس از مراجعه به وب سایت شرکت هایی بیمه درک می کنند، اثرگذار است.کلیدواژه ها
اعتماد آنلاین، خدمات الکترونیک، وب سایت شرکت های بیمهمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر محیط کاری مسموم بر دلبستگی شغلی کارکنان با نقش میانجی رفاه کارکنان در دانشگاه زنجان
- تاثیر بازاریابی سبز در محصولات ارگانیک بر وفاداری مشتریان هایپرمارکت های کرمانشاه
- نوآوری در تقاطع دانشگاه و صنعت: رسالت دانشگاه ها در عصر تحول
- بررسی تجربه تعامل صنعت و دانشگاه بین شرکت سیمان زنجان و دانشگاه زنجان
- بررسی رابطه بین اقدامات و طرح های حمایتی دانشگاه ها با ارتقای پیوند دانشگاه-صنعت (نمونه موردی: دفتر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.