طراحی تمام جمع کننده یک بیتی با منطق DCVSL و گیت XOR/XNOR
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: ICELE03_238
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1234
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
دانشجوی کارشناسی الکترونیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه ارومیه ، ارومیه ، ایران
استادیار، دانشکده مهندسی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
چکیده
در سیستم های کامپیوتری دیجیتال جمع کننده ها پایه اصلی هستند. عملیات حسابداری به طور گسترده ای در اکثرسیستم های کامپیوتری دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین، سلول یک بیتی جمع کننده ها مهم ترین بلوکبرای محاسبات یک سیستم است. از این رو برای بهبود عملکرد سیستم کامپیوتری دیجیتال، ابتدا بایستی سلول تمام جمعکننده را ارتقا دهیم. همیشه در میان طراحی پارامتر تاخیر و توان در VLSI Design همواره یک اختلاف وجود دارد. برای رسیدن به سرعت های بالا، روش های طراحی Hybrid-DCVSL با دقت بالا برای ساخت سلول جمع کننده در این کار استفاده می شود. استاتیکCMOS، جمع کننده DCVSL با سلول ترکیبی هیبریدی مبتنی بر XOR و XNOR برای تاخیر، اتلاف انرژی و تعداد ترانزیستور استفاده شده مقایسه شده است. جمع کننده های هیبریدی با استفاده از گیت های DCVSL طراحی شده است. این طرح با تکنولوژی HSPICE با CMOS 180nm انجام گرفته است.کلیدواژه ها
؛VLSI Design، تمام جمع کننده، منطق DCVSL، مالتی پلکسر، XOR/XNORمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.