بازیابی سیستم توزیع هوشمند در حضور ریزشبکه باپخش بار اقتصادی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE03_206
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 635
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم برهانی دیزجی

دانشجوی دکتری گروه قدرت ، دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران ، ایران

رضا محمدی چبنلو

استادیارگروه قدرت ، دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران ، ایران

مهدی قطبی ملکی

دانشجوی دکتری گروه قدرت ، دانشگاه شهیدبهشتی ، تهران ، ایران

چکیده

هدف از بازیابی سیستم توزیع بازگرداندن حداکثر بارهای قطع شده بعد از وقوع خطا با حداقل تعداد کلیدزنیاست. حضور ریزشبکه ها با توانایی خود ترمیمی در سیستم های توزیع به هنگام وقوع خطا امکان بازگشت سریعبرق را فراهم می کند. دراین مقاله مطالعات بازیابی بهینه برای دوحالت شبکه سنتی و شبکه هوشمند صورتمی پذیرد. برای کاهش زمان اجرای برنامه در ایجاد ساختارهای ممکن از تیوری گراف استفاده شده است و بهمنظور برقراری شرط شعاعی شبکه و تغذیه کلیه بارها از الگوریتم های ایجاد درخت فراگیر استفاده می شود.الگوریتم پیشنهادی در محیط متلب بر روی شبکه 33 باس IEEE پیاده سازی شده است. تولید جمعیت اولیه با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و روش حلقه های اساسی و نظریه گراف انجام شده است. پس از انتخابتصادفی کلیدها جهت محاسبه تابع هزینه، زیر گراف فراگیر شبکه ایجاد می شود. در مرحله بعد با استفاده ازالگوریتم جستجوی سطح اول عمق، مولفه های همبندی زیر گراف شبکه که نشان دهنده جزیره های ایجادشدهدر زمان بازیابی می باشند بدست آمده و قید توازن تولید و مصرف در هر جزیره بررسی می شود. سپس در هریک از جزیره های تشکیل شده با پخش بار اقتصادی سهم تولید هریک از واحدهای تولیدی و میزان خرید ازشبکه بالادست محاسبه می شود. با داشتن توابع هزینه منابع حرارتی و قیمت شبکه بالادست، با مشخص شدنمیزان تولید واحدهای شبکه اطلاعات شبکه بروزرسانی شده و با انجام پخش بار جاروب رفت و برگشت درهریک از جزیره ها قید ولتاژ شبکه بررسی می شود.

کلیدواژه ها

اتوماسیون توزیع، ریزشبکه ها، بازیابی، درخت فراگیر، الگوریتم ازدحام ذرات (PSO)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.