برنامه ریزی بهره برداری منابع تولید پراکنده و بارهای کنترل پذیر در ریزشبکه با استفاده از الگوریتم ملخ

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE03_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 519
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید فرصت

گروه برق قدرت، دانشکده برق، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، خوزستان، ایران

ایمان گرامی مقدم

استادیار گروه برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی خلیج فارس خرمشهر، خوزستان، ایران

چکیده

امروزه در سیستم های قدرت، شبکه هوشمند جز جدایی ناپذیر این سیستم ها بوده و تقریبا با استفاده از کنترلرپیشرفته در آن می توان برنامه ریزی و بهره برداری منابع تولید پراکنده را با حالت اقتصادی بهینه انجام داد. در یک ریزشبکهگاهی تولید کمتر از مصرف بوده و در نتیجه این موضوع باعث قطعی برخی بارها و همچنین از حد استاندارد خارج شدنفرکانس میگردد. در این میان برخی از بارها در سیستم وجود دارند که از قبل به بهرهبردار مستقل شبکه اعلام می کنند،برای جبران تولید می توانند در پاسخگویی بار شرکت داشته و از میزان مصرف خود بکاهند. در نتیجه برنامه ریزی بهره-برداری از منابع تولید پراکنده و سایر نیروگاه های موجود در سیستم و از طرفی بارهای قابل کنترل میتوانند اثرات مثبتینظیر جبران کاستی های تولید در یک ریزشبکه و یا در کل سیستم قدرت ایجاد نمایند. در نتیجه در این مقاله یک شبکهفرضی استاندارد IEEE 33 شینه بعنوان سیستم الکتریکی یک ریزشبکه مستقل فرض شده و با استفاده از الگوریتم بهینهسازی ملخ جایابی بهینه منابع تولید پراکنده به همراه باتریها در این شبکه صورت میگیرد. سپس با فرض حضوربارهای کنترلپذیر در برخی از شینهای شبکه و از طرفی با در نظر گرفتن بازار برق، پاسخگویی بار و قیمت فروش وخاموشی بارهای قابل کنترل، برنامه ریزی بهره برداری 24 ساعته برای بارهای کنترل پذیر و منابع تولید پراکنده با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی ملخ صورت می گیرد.

کلیدواژه ها

منابع تولید پراکنده، بارهای کنترل پذیر، پاسحگویی بار، الگوریتم بهینه سازی ملخ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.