طراحی و شبیه سازی باتری شارژر خورشیدی به جهت راعیت کیفیت شارژ با استفاده از روش مدولاسیون عرض پالس
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: ICELE03_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 494
نویسندگان
گروه فنی و مهندسی، دانشکده برق و کامپیوتر، واحد سپیدان، دانشگاه آزاد اسلامی، سپیدان، ایران
چکیده
در این مطالعه تلاش به طراحی شارژری با راندمان بالا جهت رسیدن به پارامترهای نظیر بومی سازی تکنولوژی ساخت شارژر خورشیدی در کشور، استفاده از روشی نو و تبدیلات ولتاژ و جریان (توان) به ماکزیمم توان انتقالی نزدیک تر بود. همچنین سیستم های خورشیدی روز به روز کاربرد بیشتری یدا می کنند؛ لذا سیستم هایی این چنینی می توانند به جایگزینی سیستم های خورشیدی با انرژی های فسیلی کمک کنند. هدف اصلی این مطالعه راندمان بالا در شارژ به بهینه سازی سیستم های خورشیدی بود. با این روش می توان به راندمان بالادست یافت. هدف رسیدن به بالاترین راندمان با کمترین هزینه بوده که در مطالعه پیش رو به راندمان بالای 80% در مقابل 5.65% با هزینه ی کمتر از سیستم های موجود در بازار رسیده شد.کلیدواژه ها
شارژر خورشیدی، انتقال توان، مدولاسیون عرض پالس، صفحه فتوولتاییک خورشیدی و پارامترهای شارژ مناسب باتریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.