انتخاب و ارزیابی بخش های بازار با استفاده از رویکرد گسترش عملکرد کیفیت فازی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت،کارآفرینی و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME04_241
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 812
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پدرام بهرامی نیا

گروه مدیریت بازرگانی واحد فیروزکوه دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه ایران

بهناز خدایاری

گروه مدیریت بازرگانی واحد فیروزکوه دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه ایران

چکیده

در این پژوهش به اولویت بندی بخش های بازار در بانک آینده پرداختیم روش کار بدین صورت است که پس از تعیین نیازها از بخش بندی و ورود به بخش های بازار الزامات فنی موثر بر این نیازها در قابل نقاط قوت بانک شناسایی و با استفاده از رویکر گسترش عملکرد کیفیت وزن فازی الزامات و به تبع آن رتبه بندی الزامات تعیین می گردد و در نهایت با تعیین بازارهای بالقوه رتبه بندی بخش های بازار با استفاده از روش تاپسیس انجام می گردد، از آنجاییکه در محیط تصمیم متغیرهای مبهمی وجود دارند از منطق فازی جهت افزایش دقت نتایج استفاده می گردد. روش گردآوری اطلاعات در این پژوهش کتابخانه ای و میدانی و ابزار گردآوری اطلاعات میدانی پرسشنامه و مصاحبه است همچنین جامعه آماری گروه خبره مدیران ارشد بانک آینده در تیم 5 نفره از بخش های طرح و برنامه، بازاریابی، مالی، اجرایی و اعتبارات تشکیل شده است براساس نتایج بدست آمده از این پژوهش در ابتدا 6 نبار تعیببن شدند که مهم ترین نیازها به ترتیب عبارتند از: سود مورد انتظار و تامین سرمایه مورد نیاز، در گام بعدی 7 نقطه قویت بانک بعنوان الزامات تعیین شده که مهم ترین آنها به ترتیب عبارتند از: ثبات مالی، تجربه و قابلیت نوآوری در ارایه خدمات نوین بر اساس نتایج بدست آمده از تاپسیس در بین 8 بازار بالقوه برای توسعه خدمات، صادرکنندگان کلان و شرکت های ایرانی پیمانکار در عراق دارای بخت بیشتری برای نفوذ بانک آینده هستند.

کلیدواژه ها

گسترش عملکرد کیفیت، منطق فازی، تاپسیس، رتبه بندی، بانک آینده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.