معرفی متدولوژی ترکیبی برای اجرا معماری سازمانی سرویس گرا مبتنی بر چارچوب توگف

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مباحث نوین در کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITI02_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا قنواتیان

گروه مهندسی کامپیوتر ، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، ماهشهر، ایران

علیرضا صفایی

گروه مهندسی کامپیوتر ، واحد ماهشهر، دانشگاه آزاد اسلامی ، ماهشهر، ایران

چکیده

پیاده سازی پروژه های معماری سازمانی نیاز به دو جزء اصلی، چارچوب و روش پیاده سازی دارد. پروژه معماری سازمانی از چارچوب بهعنوان ساختار اساسی برای مدل سازی جنبه های مختلف یک سازمان استفاده می کند. متدولوژی نیز روشی برای پیاده سازی معماری سازمانی در یک سازمان است که خروجی های چارچوب از مصنوعات معماری سازمانی (به عنوان مثال، نمودار، مدل، سند و گراف) را مورد استفاده قرار می دهد. یک متدولوژی قصد اجرا مصنوعات معماری سازمانی را در سازمان دارد. معماری سازمانی یک استراتژی جامع است که معمولا برای بهبود هماهنگی کسب و کار و فناوری اطلاعات سازمان مورد استفاده قرار می گیرد. متدولوژی پیاده سازی معماری سازمانی، مجموعه ای از روش ها و شیوه ها برای ایجاد، مدیریت و نگهداری یک پروژه پیاده سازی معماری سازمانی، آماده می کند. هدف و نوآوری اصلی در این مقاله توسعه یک EAIM موثر برای حمایت از اجرای معماری سازمانی است. برای رسیدن به این هدف ابتدا درگام اول به تعیین شیوه های اجرای موثر معماری سازمانی و عوامل موثربر اثربخشی EAIM می پردازیم. در این راستا، یک بررسی مجدد سیستماتیک ادبی برای شناسایی شیوه های موثر و عوامل EAIM انجام می شود. در مرحله دوم، EAIM پیشنهادی بر مبنای اطلاعات استخراج بهترین تجارب معماری سازمانی مبتنی بر چارچوب توگف توسعه می یابد.

کلیدواژه ها

روش پیاده سازی معماری سازمانی سرویس گرا، متدولوژی، چارچوب توگف، روش اجرا معماری سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.