ارایه مدل ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان مواد غذایی بیمارستان ها در محیط عدم قطعیت

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی صنایع ایران
  • کد COI اختصاصی: CHEMCONG01_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 691
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی ارومیه، ارومیه، ایران

سهراب عبدالهزاده مقدم تیمورلو

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی ارومیه، ارومیه، ایران

چکیده

با افزایش سرعت پیچیدگی زیاد اطلاعات، امروزه در صنایع غذایی تمرکز استراتژیکی شرکت ها مدام در حال تغییر و تحول میباشد. از این رو فضای رقابتی در این بازار اجتناب ناپذیر است. بسیاری از شرکت های فعال در این صنعت اذعان دارند که در واقعرقابت امروز رقابت در زنجیره تامین بوده و تمرکز بر مدیریت زنجیره تامین مهمترین منبع مزیت رقابتی را به ارمغان خواهد آورد.بنابراین نقش اساسی تامین کنندگان در بهبود زنجیره تامین باعث شده است که مسیله شناسایی معیارها و رتبه بندی و انتخابتامین کنندگان از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. از طرفی دیگر بخش تغذیه و تامین مواد غذایی از مهمترین بخش هایبیمارستان ها برای تعمیم روند بهبود و ارتقای رضایتمندی بیماران می باشد و انتخاب تامین کننده مناسب با در نظر گرفتنمعیارهای مناسب آن می تواند در ایجاد این رضایتمندی و بهبود فرآیند تغذیه و سلامت بیماران در بیمارستانها بسیار تاثیرگذارباشد. هدف از این تحقیق، شناسایی مهمترین معیارهای انتخاب تامین کننده مواد غذایی در یکی از بیمارستان های شهرستان ارومیهو ارزیابی تامین کنندگان موجود با رویکرد ترکیبی روش بهترین بدترین فازی (FBWM) و تجزیه و تحلیل روابط خاکستری فازی (FGRA) بصورت گروهی یوده است. بکارگیری FBWM نشان داد که از بین معیارهای هفتگانه انتخاب شده توسطخبرگان معیارهای کیفیت، زمان تحویل و اعتماد حایز بیشترین و نیروی انسانی ماهر و عدم تولید مازاد حایز کمترین امتیاز شدند. سپس، براساس این نتایج و با استفاده از FGRP تامین کنندگان موجود ارزیابی شدند و تامین کننده مناسب شناسایی شد.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین مواد غذایی، ارزیابی و انتخاب تامین کننده، روش بهترین بدترین فازی، تجزیه و تحلیل روابط خاکستری، بیمارستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.