نقش معارف و متون دینی در هویت کودکان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA03_398
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 488
نویسندگان
استان مازندران-آموزش و پرورش بابل
استان مازندران-آموزش و پرورش بابل
چکیده
دین مانند سایر عناصر سازنده هویتی در تعریف هویت افراد و هویت کودک و جوامع نقش ارزنده ای دارد و همواره به عنوان معیاری در مطالعات انسان شناسی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در این مقاله سعی بر آن شده است که هویت های دینی و مذهبی به طور کامل شکافته و تعریف شود و دوم اینکه دین چه نقشی در تعریف افراد از هویت آنها دارد نقش متون اسلامی و دینی در کودکان پر واضح است که ما باید طبق کتاب آسمانی قرآن و روش های تربیتی را از همان اوان کودکی به کار ببریم و این میسر نیست جز از طریق خانواده و مربی مدارس که کودک در آن قرار می گیرد. در این راستا مربی و اولیاء باید خیلی جدی و محکم در این راستا قدم بردارند تا هویت کودک با مذهب خودش و طبق عرف جامعه شکل بگیرد تا در نوجوانی و جوانی دچار سردرگمی نباشدپس باید نقش متون اسلامی و مذهبی را برایشان پررنگ کنیم تا با هویتی کامل شده به مرحله نوجوانی در جامعه راه پیدا کنند و دچار تضاد نگردند و در این مقاله به نکات و روش های تربیتی طبق دین اسلام اشاره شده است. امیدواریم توانسته باشیم به گونه ای از نقش دین در شکل گیری هویت کودکان اشاره کرده باشیم.کلیدواژه ها
هویت، دین، تربیت، کودکان، خانوادهمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.