بررسی پدیده ی زیست محیطی سیل، مدیریت و کاهش خسارات ناشی از آن (بررسی موردی شهرراز)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA03_329
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 613
نویسندگان
دبیرستان نمونه دولتی نرجس- کارشناس ارشد الکترونیک
دبیرستان نمونه دولتی نرجس- دانش آموز پایه نهم
چکیده
سیل به عنوان یکی از مهمترین بلایای طبیعی درکشور ما مطرح می باشد وآنچه که از این بلایا فاجعه می سازد عدم آگاهی برای مقابله با عواقب آن وپیشگیری از تاثیر سوء وقایع طبیعی بر ارکان تندرستی - اقتصادی و محیط زیست است، لذا پژوهش حاضر به بررسی پدیده ی زیست محیطی سیل، مدیریت و کاهش خسارات ناشی از آن در شهر راز پرداخته است .روش تحقیق توصیفی- تحلیلی ومیدانی می باشد.ابزار پژوهش شامل پرسشنامه و مصاحبه با مسیولین است. در بخش کتابخانه ای هم از منابع موجود و تا حدی هم از اینترنت استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش حاضرنشان داد که سیل در 5 سال اخیر به اراضی کشاورزی ، محیط زیست و اموال عمومی این شهر آسیب زده است. مهمترین علل وقوع سیل عدم طراحی صحیح مسیر رودخانه و تخریب پوشش گیاهی منطقه بوده است بنابراین جهت پیشگیری از وقوع سیل استفاده از ایجاد پوشش گیاهی جنگلی، روش های عملیات ساختمانی و غیرساختمانی امری ضروری است و در بکارگیری هر یک از روش ها توجه به نوع خاک، آب و هوا ، پوشش گیاهی ومحدوده ساخت و ساز نیز لازم است .با توجه به آمار 70 درصدی کشاورزان و دامداران شهر افزایش آگاهی کشاورزان و دامداران منطقه نیز نقش بسزایی درکاهش خسارات ناشی از سیل خواهد داشت.کلیدواژه ها
سیل ، مدیریت ، کاهش خساراتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.