مقایسه رابطه سطوح آموزشی و نابرابری درآمدی در ایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: NERA03_323
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 722
نویسندگان
مدیریت آموزش و پرورش محمودآباد- کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی ودبیر آموزش و پرورش شهرستان محمودآباد
چکیده
آموزش همواره به عنوان یک عامل مهم که بر نحوه نابرابری درآمد جامعه نقش دارد مورد توجه بوده است. مطابق باتیوری و شواهد تحقیقات در این زمینه درآمد به دست آمده افراد در جامعه با سطح تحصیلات مقاطع مختلف رابطه یکسان و همگونی ندارد و لذا آموزش در سطوح مختلف موجب ایجاد و رشد درآمدهای برابر نخواهد شد. هدف این مقاله آن است که به مقایسه رابطه بین سطوح مختلف آموزشی با نابرابری درآمد در ایران بپردازد. سطوح آموزشی تحقیق در سه سطح آموزشی1. باسوادی 2. رسمی/آکادمیک و3. عالی در نظرگرفته شده است. آمارهای مورد نیاز از سایت بانک مرکزی استخراج شده است و از روش همبستگی جهت آزمون استفاده شده است. مقایسه نتایج آماری نشان داده است که بین آموزش در سطح باسوادی و نابرابری درآمدی (1361-1388) و هم چنین بین آموزش در سطح عالی با نابرابری درآمدی (370-1395) در ایران رابطه منفی و در مقابل بین آموزش رسمی/آکادمیک با نابرابری درآمد (1370-1395) رابطه مثبتی وجود دارد. هم چنین رابطه قوی تری بین آموزش عالی بخش دولتی با نابرابری در مقایسه با آموزش عالی بخش خصوصی مشاهده شده است.کلیدواژه ها
سطوح آموزشی، نابرابری درآمدی، شاخص های نابرابری، همبستگیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.