آسیب شناسی فضای مجازی در مراکز دانشگاهی و مدارس

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA03_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 952
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته هواسی

آموزش و پرورش استان ایلام، شهرستان دهلران، آموزگار مقطع ابتدایی- کارشناسی علوم تربیتی، آموزش ابتدایی

فاطمه رشیدی

آموزش و پرورش استان ایلام، شهرستان بدره، آموزگار مقطع ابتدایی- کارشناسی علوم تربیتی، آموزش ابتدایی

زینب روشنی

آموزش و پرورش استان ایلام، شهرستان ایلام، آموزگار مقطع ابتدایی- کارشناسی علوم تربیتی، آموزش ابتدایی

فاطمه یاسمی

آموزش و پرورش استان ایلام، شهرستان آبدانان، آموزگار مقطع ابتدایی- کارشناسی علوم تربیتی، آموزش ابتدایی

چکیده

ظهور تکنولوژی های نوین ارتباطی در عصر حاضر به همراه تحولاتی که در فضای مجازی بوجود آمده است، بسیاری از کارکردهای نظام آموزشی و تربیتی مدارس و دانشگاه ها را دچار اختلال کرده است. فضای مجازی بعنوان یک فرایند گریز ناپذیر در قرن بیست و یکم در ابعاد سه گانه خود (اقتصادی، سیاسی و فرهنگی) آموزش و پرورش را دستخوش تغییر و تحول می نماید، از این رو شناسایی ویژگی ها و آثار این فرایند بر آموزش و پرورش (و به عبارتی مجازی شدن تعلیم و تربیت) یکی از وظایف اصلی هر نظام تعلیم و تربیت و از جمله نظام آموزش و پرورش ایران می باشد.از طرفی می توان به برقراری ارتباطات فرهنگی بیشتر و شناخت سایر فرهنگ ها به عنوان فرصت های پیش روی تعلیم و تربیت اشاره کرد. بنابراین دیدگاه مجازی شدن فرصت ها و چالش هایی را برای نظام تعلیم و تربیت به طور عام و برای ایران بطور خاص پدید می آورد. که با بهره گیری از این فرصت ها و با شناخت بهتر چالش ها می توان به حفظ میراث های فرهنگی و اعتلای نظام تعلیم و تربیت پرداخت، تبیین و تحلیل این فرصت ها و تهدید ها از جمله اهداف این مقاله است.

کلیدواژه ها

ارتباطات، مجازی شدن، تعلیم و تربیت، اموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.