توسعه ایمن سازی تقاطعات چهارشاخه چراغ دار درون شهری با استفاده ازالگوی تصادفات جرحی (مطالعه موردی: شهر اصفهان)
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار،عمران و بازآفرینی شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS08_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 620
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و حمل و نقل، دانشگاه اصفهان
استادیار دانشکده عمران و حمل و نقل، دانشگاه اصفهان
استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه زنجان
چکیده
ایمنی جز پایه های اصلی توسعه پایدار است. ایمن سازی تقاطعات از جمله اهدافی است که الگوی تصادفات دنبال می کند. امروزه آمار بالای تصادفات راه های برون شهری حاکی از این است که تصادفات در تقاطع ها درصد بالایی از تعداد کل تصادفات را تشکیل می دهند . احتمال بروز تصادفات در تقاطعات با توجه به نوع برخورد می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد که هریک از این علل مستلزم ارایه راهکارهای مناسب می باشند. لذا در این مقاله ابتدا به بررسی آمار تصادفات در تقاطعات درون شهری اصفهان پرداخته می شود و سپس با توجه به اینکه تصادفات جلو به پهلو از بیشترین نوع فراوانی تصادفات جرحی برخوردار است به پیش بینی تصادفات جرحی جلو به پهلو با استفاده از مدل های آماری پواسون و دوجمله ای منفی پرداخته می شود به گونه ای که با تفسیر نتایج حاصل از مدل سازی بتوان رابطه ی بین متغیرهای هندسی و ترافیکی و تعداد تصادفات را یافت. مناسب بودن برازش مدل از طریق دویانس/درجه آزادی و X2 پیرسون/درجه آزادی کنترل گردید. نتایج بررسی آزمون های آماری صحت مدل ها را تایید و علاوه بر این نشان داد مدل پواسون نسبت به مدل دوجمله ای منفی از عملکرد و دقت بهتری برخوردار است.کلیدواژه ها
تصادفات جلو به پهلو، تقاطعات، مدل پواسون، مدل دوجمله ای منفیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.