سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و کسب و کار
کد COI مقاله: ICMBTU02_274
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 115
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه مدلی جهت تعیین اندازه سفارش اقتصادی با محدودیت تقاضای فازی و استفاده از رویکرد تخفیف ترکیبی
چکیده مقاله:
در این مقاله به ارایه ی یک مدل برنامه ریزی غیرخطی عدد صحیح مختلط جهت تعیین مقدار سفارش اقتصادی برای یکمدل تک دوره ای چند محصولی پرداخته شده است. از آنجایی که فروشندگان برای افزایش فروش خود تخفیفات مختلفی اعماز تخفیفات کلی یا نموی در صورت خرید بیشتر به مشتریان ارایه میکنند از اینرو خریدار باید بین خرید بیشتر برای استفادهاز تخفیفات و کاهش هزینه های کمبود، یا خرید کمتر برای کاهش هزینه های نگهداری پایان دوره تصمیم گیری نماید و چونتقاضای محصولات را نمیتوان به صورت دقیق از پیش دانسته تعیین کرد؛ بنابراین در این مدل رویکرد تخفیف ترکیبی و تقاضابه صورت فازی (مثلثی) مدنظر قرارگرفته است. بنابراین مساله مورد نظر به شکل فازی در آمده در نتیجه تابع هدف نیز فازیاست. از آنجاییکه برای رسیدن به جواب های قطعی به یک مدل قطعی نیاز می باشد؛ بنابراین با استفاده از دیفازیسازی تابعهدف و محدودیت های مرتبط با تقاضا، مساله به صورت یک مدل قطعی برنامه ریزی غیرخطی عدد صحیح مختلط ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
اندازه سفارش اقتصادي- تخفيف تركيبي- فازي- برنامه ريزي غيرخطي عدد صحيح مختلط
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/828374/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گنجی، فاطمه و قنبری ریسه، مهرداد،1397،ارایه مدلی جهت تعیین اندازه سفارش اقتصادی با محدودیت تقاضای فازی و استفاده از رویکرد تخفیف ترکیبی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و کسب و کار،تبریز،،،https://civilica.com/doc/828374
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، گنجی، فاطمه؛ مهرداد قنبری ریسه)
برای بار دوم به بعد: (1397، گنجی؛ قنبری ریسه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه مدلی به منظور تعیین نرخ تولید بهینه معادن
- ارزیابی عملکرد شهرداری میاندوآب بر اساس شاخص میزان رضایتمندی شهروندان از نحوه ارائه خدمات شهری
- کاربرد سیستم های صف و شبکه های پتری در مدلسازی زنجیره تامین
- تحلیل رگرسیون بر روی عوامل موثر بر قیمت خودرو
- تحلیل دینامیکی میکروژیروسکوپهای ارتعاشی تحریک شده توسط پیزوالکتریک با در نظر گرفتن نظریه کوپل تنش اصلاح شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.