نگرش جوانان (18 تا 21 سال) سمت مارک های لوکس مد از لحاظ هویت اجتماعی دیدگاه ها: مطالعه میان فرهنگی از بین جوانان ایران و ترکیه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBTU02_248
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 443
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیسان سعادت

دانشجو کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه تبریز

ناصر صنوبر

عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه تبریز

چکیده

در این تحقیق ، تلاش شد که پیرامون نگرش جوانان به سمت مارک های لوکس مد در دو کشور ایران و ترکیه، شناختکسب شود که براساس چارچوب و مدل مفهومی مورد نظر مورد تحلیل قرار گرفته است. این پژوهش دارای شش فرضیه کهروابط میان متغیر های نگرش به مارک های لوکس و هویت اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است. جامعه آماری تحقیق، جوانان18 تا 21 سال دو کشور ایران و ترکیه می باشند که در زمان انجام تحقیق به دلیل گسترده بودن جامعه برای تعیین حجم نمونهاز جدول گرجس مورگان استفاده گردیده است که براساس این جدول حجم نمونه 384 نفر می باشد همچنین در این پژوهشجهت گردآوری اطلاعات از ابزار پرسشنامه حقق ساخته استفاده شده است که روایی آن مورد تایید کارشناسان و پایایی آن باروش آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفته است. جهت تجزیه تحلیل داده ها داده ها از نرم افزار SPSS و LIZREL استفادهشده است که تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه، در دو سطح تجزیه و تحلیل توصیفی، و تجزیه وتحلیل استنباطی، انجام گرفت. متغیرهای مستقل تحقیق عبارتند از نیاز به منحصر به فرد بودن، تاثیر نفوذ اطلاعاتی، تاثیر نفوذهنجاری هستند که نتایج تحلیل آماری تحقیق حاکی از این مطلب است که ان متغیرهای بر نگرش به مارک های لوکس مدتاثیر گذارند همچنین دو متغیر میانجی فرهنگ ملی و نوآوری های مد به عنوان متغیرهای واسطه ای و میانجی در رابطه میانمتغیرهای مستقل و نگرش به مارک های لوکس مد موثر هستند.

کلیدواژه ها

نگرش جوانان، مارک های لوکس مد، نیاز به منحصر به فرد بودن، تاثیر نفوذ اطلاعاتی، تاثیر نفوذ هنجاری، فرهنگ ملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.